es353 Annecik_ bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum henüz 14.haftadayiz detaylı ultrasonu ücretsiz mi yapıyor muayene sırasında
Dilay24 Merhabalar bende 15+4 hamileyim. İzmir Ege şehir hastanesi Dilay Gökdenize gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan. 😇 Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah 💙🌸
Merynurii elisamnlannesym merhbaa benim yeni şuan 5+6 can Hastanesi’ne gidiyorum ilk calibe hanıma gittim çok iyi ama şuan doğum izninde kendisi ne zaman gelir belli değilmiş o arada özden hanıma gittim ama memnun değilim şimdi Gönenç hanıma gidiyorum ilk günden beni çok güzel karşıladı çok bilgili cana yakın bir sorun olursa mesaj atayım diye numarasini bile verdi bu bence çok çok önemli bir konu 🙏
Smyrabahar Merynurii bende can hastanesi Özden hanıma gidiyorum şuan soğuk duruşu dışında çok iyi ben memnun kaldım acaba sizin memnun kalmadınız konu neydi doğumum yakım çünkü 4 kez falan gittim bende
Eliz_21 Mervebozkurt35 elisamnlannesym merhaba bende 31+6 dayım Can hastanesinde irfan Özer’e gidiyorum tavsiye ederim yoğun ve kalabalık ama çok ilgili ve anlatımı çok güzel samimi 🤗
Merynurii Smyrabahar soğuk duruşu memnun kalmadigim konu ben daha samimi bir yaklaşımı tercih ederim bide çok takintiliyim güler yüz bekliyorum tabikide işi herşeyi iyidir yorumları iyiydi ona bişey diyemem enerjimiz uymadı galiba ☺️
Smyrna_35 DuruMom muayene 250 tl doğum 3300 diye konuştuk ama doğum fiyati farkli olabilir bizim uzaktan akrabalik var birde egepole doğumda ne kadar ödoceksiniz bilmiyorum
Dilos3535 elisamnlannesym merhaba izmirin çiğli ilçesinden yazıyorum. Ben de çok dr. Degistirdim malesef tek aradigin güler yüz ve soru işareti bırakmayan bi dr. Du ne yazık ki bulamadım en son can hastanesinde irfan veye gittim çok duydum ismini ve iyi ki de gitmişim artık ona devam edeceğim önerebilirim 😇 güler yüzlü ve konuşkan samimi..
Busra3509 elisamnlannesym İzmirliyim İzmir Karabağlar ilçesinde oturuyorum şu an eşimin tayini için Kuşadası Söke tarafına geldim ama evim, ailem İzmir’de🙏💜 35+4 Kız bebek annesi olucam nasipse. Gece uykusuzluk ları çok var🥴🥴🥴
Annecik_ es353 hayır detaylı ultrason olduğu gün için muaynede 500 tl ödüyorsunu, diğer günler ise kendi muayene ücretini