civciv1520 elisamnlannesym profesör doktor ümit ince boz . İrenbe de çalışıyor muayne ücreti 400 TL. Onunla başladım daha sonra 30. Haftamdan itibaren hayat hastanesi fatih beyle devam ediyorum memnunum.
Susamtanem2 civciv1520 Fatih bey çok sakin ilgili ama sezeryan yanlısı diye biliyorum 😔 çok beğenmiştim ama önceden doğum yapan arkadaşim öyle diyince kararsız kaldım
Kedisever3535 civciv1520 ümit hanimi bende bırakmak zorunda kaldım maddi olarak zorladı ama doğumu onunla yapmak isterdim gerçekten
AhahHbzhz Masal_34 gerçekte öyle diyorum inşallah emekli falan olmaz ben doğum yapana kadar ondan başkasına ısınamam böyle güvenemem yaşı olduğu için korkuyorum valla:)
Masal_34 AhahHbzhz ben 2 aylık hamileyim umarım dediğiniz gibi benim doğumuma da tekrardan o girer ❤️🥰
civciv1520 Susamtanem2 bende sezeryan yanlısiyim ilk doğumum olcak nasipse normal doğum için psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum hayırlısı olsun inşallah herkes için
Susamtanem2 civciv1520 ya o zaman çok iyi çünkü beğenmiştim ben bende sezeryan korkusu var bir de kızım var 3 yaşında yanımda kalacak kimse yok o yüzden normal daha çok istiyorum tabi zaman ne gösterecek bakalım
ARZUMM35 elisamnlannesym Ben Seferihisar da oturuyorum Urla Hastanesi’ne gidiyorum Nagihan hanım var gayet memnunum doktorumdan
Susamtanem2 Berrakvrl Tekrar arkadaşımla görüştüm sanırım isimleri karistirmisim korkuttuysam kusura bakmayın sizin Dr urlada iyi bilinirmis umarım sağlıkla alırsınız kucağıniza 🍀💞
Susamtanem2 Berrakvrl Sizin doğum yakın sanırım dün kasilmam var yazmıştıniz diye hatırlıyorum çatı muayenesi oldunuz mu?
brrkkrc Berrakvrl urlada bebek yogun bakimi var mi.. Birde doktorunuzun adi nedir? Muhammet cevat serif bey var o doktor hakkinda bilginiz varmi?
Kedisever3535 Smyrna_35 merhaba şerife hanım ege şehir de de doğum yaptırıyor diye biliyorum. Dogüm ücreti ne kadar biliyo musunuz