belisslinaa Benim gibi haftada üç kez Burger Kingden hamburger yemeden duramayan var mı 🤣 çok canım çekiyor ya
Mom080 belisslinaa çok gereksiz kilo alırsın hemde sağlıklı değil ki 🤷🏽♀️🤷🏽♀️ Biraz frenle kendini 🤍
Beyzan belisslinaa haftada 3 çok fazla gerçekten çok fazla hamile bile olmasan zararlı zaten o etleri o kadar sık yemek. O nedenle nefsini körleyecek şeyler yemeye çalış. Belki Google a yazarsan zararlarını biraz uzaklaştırır belki seni 😃
melzey belisslinaa ben hamileliğim boyunca toplamda 3 kere hamburger yemişimdir o da home made olanlardan. Aslında kendin yapsan daha faydalı en azından hem ne yediğini bilirsin hem de erinirsin bu kadar sık yapmaya 😊
Lulemom Kız ben ayda 1 en fazla 2 yiyorum ona bile acaba çok mu derken haftada 3 çok fazla 🙊 kendine hakim olmalısın, aldırdığı kiloyu geçtim zararlıdır. Kim bilir ne koyuyolar içine.
ideemirel belisslinaa evde yap refikanin mutfagi youtubeda whopper tarifi var eşim hamburger sevmezdi ben bı defa yaptım şimdi elinde olsa her gün yer burgerden kat kat güzel oluyor
Annesininkuzusu01 belisslinaa Bende dönere düştüm bu ara ama hep öğlen yiyorum akşam yoğurt vs yiyorum kilo almamak için
Dilekcnkn belisslinaa Ya yemeden duramayan demeyelim ama 😂 ben canım çektikçe sipariş ediyorum pizza vs malum evde olunca arada bir değişiklik iyi oluyor 😂