Mlkkklmz 27.hafta dayım bir hafta öncesine kadar gündüz çok hareketli ydi ama son bir haftadır çok hareket etmiyor günde bir yada iki defa hareket ediyor normal mi
Nurayademir Mlkkklmz içiniz rahat etsin doktorunuza sorun derim ya da acile gidip kadın doğumcu nöbetcı ıllakı vardır bir ultrasonla baksın içiniz rahat edsin 🤲🏻
Elif5361 Mlkkklmz Bende öyle gün içinde aşırı hissetmediğimiz oluyor pozisyondan kaynaklıdır yada uyuyordur bugün gittim doktora herşey yolundaydı 😊anlıyorum sizi ama gönlünüzü ferah tutun biraz bekleyin
belisslinaa Nurayademir ben de vajinamda hissediyorum ili gündür neden acaba yarın da öyle olursa doktora gideceğim
Nurayademir belisslinaa gdin mutlaka ama kötü düşünmeyin iyidir İNŞALLAH siz uyurken hareketleniyordur belki hissdmıyorsunuzdur
Mlkkklmz Nurayademir sabahları bir iki kere hareket ediyor bir de bazen gece yatınca onun dışında hissedemiyorum aksine 1 hafta öncesine kadar aşırı hareketliydi
MinikMicizem Benimde öyleydi daha dün gittim herşey normal dedi doktor bu haftalarda hissetmen yeter nekdar hissettiğin onmli değil 30 haftadan snra dikkat ediceksin dedi bu hftalarda düzensiz dedi