Sema2019 Hamile kalmadan önce folik asite baslayanlariniz oldu mu? Ben Dio fol kullaniyorm kullanıp memnun kaldiniz mi? Ne kadar sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz?
Yoncaglseven Sema2019 1 ay önce başladım,1 ay sonra hamile kaldım doktorum hamile kalmadan baslamamin çocuğa güzel Bir alan hazirladigini söyledi. Zaten biraz da folik asit hamile kalmaya yardımcı oluyor.
Hilal-95 Sema2019 bende kullanıyorum gebelık öncesinden başldım 1 ay kullandım şuan 3 aylık doktorumda onu yazdı için rahat olsun allah gönlüne göre versin 🤲🏻🤗
sumeyye_81 Sema2019 banada doktorum diofol verdi ben tesetturlu kapali olunca doktorum sana bunu oneriyorm icinde domuz jelatini olmadigi icin digerlerini kullanmazsin diye icerigi temiz bi takviyeymis rahatlikla kullan canim baska sirketlere ait birsuru vardi ama bitek diofolu onerdi ☺️
Dilekcnkn Sema2019 Ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım aralıkta bıraktım kontrole gittim folik asit yazdırdım tabi hamile kalmak için kullanılmıyor ama ocak ayında hamile kalmıştım yumurtalıklarım vs iyiydi hep . ☺️
Sema2019 Yoncaglseven bende 1 buck yildir istiyorm 6. Aydan sonra 2 paket bitirdim ara verdm smdi tekrar basladm 2 aylik paket aldm dua edin inşallah bize de nasip olur
Miraycaner Folik asidi 3 ay önceden kullanmak vücudu bebeğe hamileliğe hazırlamak demek bebek haberini aldıktan 3 aya kadar da devam edilir buda bebiğin beyin ve omurilik geşilişimini tamamlamasına yardımcı olur🥰 Kullandım şu an 17+2 olduk çok şükür😇