Babyyyymother Ipeksari57 merhaba bende28+5 oldum ve 28+3 te gitmiştim kontrole baş aşağı dönmüş ve secde pozisyonundaydi ayni şekilde bende cok baskı var insallah zamaninda saglikla gelirler 🙏
Ipeksari57 Babyyyymother Merhaba 🤗 Amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza insan biraz endişe ediyor ama bir sorun yaşamadan geçer inşallah zaman 🙏
gulin-35 Ipeksari57 benım de aynı 30. haftaya gırcez ıkı gun sonra asagıda kasıklarımda sankı hareketlerı 27 haftadan berı bas asagı pozısyonda
MKrasnic Ipeksari57 aynısı benim de 28. Haftada baş aşağı dönmüştü. Rahim ağzı açıklığın vs yoksa korkma canım
Ipeksari57 MKrasnic Açıklık yok dediler 17 sinde yine sorucam doktora bakalım doktorum ne diyecek inşallah hersey yolunda gider 🙏
Ipeksari57 iremibrahim Bende valla biran önce doğurmak istiyorum kavuşmak için sabırsızlanıyorum acılar o zaman değecek biliyorum 👼🙏
Babyyyymother Ipeksari57 Amin inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde zamaninda aliriz kucağımıza 🙏Fazlasıyla endişe ediyoruz tedirgin oluyoruz korkuyoruz 😊
Ipeksari57 Babyyyymother Aynen öyle içinde olduğumuz durumların da etkisi var tabi Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤗🙏