Ipeksari57 gullcannn Sooonn 68 gün dedik valla. Dediğin gibi çoğu bitti azı kaldı yeter ki sağlıklı olsunlar. Tabi ki Baş aşağı olması daha iyi bir bakıma. 🤲🏼🤍
gullcannn Ipeksari57 Bizimde son 44 ama önce gelecek gibi 2 hafta önden gidiyor. Umarım biraz bekler babamız görevde o gelsinde öyle doğar umarim. O anı beraber yasayalım istiyorum
Elif5361 Ipeksari57 Yalnız değilmişim bugün doktora danıştım normal dedi bebek kilo aldıkça ondan oluyor herhalde ağırlaşıyoruz artık ☺️Sonunda kendimi düşünemiyorum 🙊
Ipeksari57 gullcannn Çok teşekkür ederim valla sizden böyle güzel dönüşler almak beni rahatlatıyor mutlu ediyor 😇 Bende doktorumla konuşunca inşallah güzel şeyler söyler de içim rahat eder 🤲🏼🌹
gullcannn Ipeksari57 Öyle tabiki insanın ilk gebeliği olunca birde her yaşadığı şeyde acaba bir sorunmu var diye düşünüyor. Bende doktorum anlatınca rahatladım. Ağrıyor ama normal olduğunu bilince insan iyi hissediyor🥰
Ipeksari57 gullcannn Allah’ım dualarını kabul eder inşallah şu mübarek günde eşin de yanındayken alırsın kucağına Senden sonra sa darısı benim başıma 🌹🤲🏼👼
nhl_1 Ipeksari57 ya sizde de oluyor mu oğlum hareket edıyor o hareket ettıkce bende yerımde duramıyorum sabit 😂 çok garip bi his arada canımda acıyor 🤦🏻♀️ Sağlıkla gelsın bebeklerimiz🥰
Ipeksari57 nhl_1 Evet oluyor canım bazen çok canımı yakıyor 🤷♀️😅 eşim baya mutlu oluyor böyle dolu dolu hareketlerini görünce hissedince 🥰 Sağlıkla gelsin miniklerimizz 👼🥰
Ipeksari57 Elif5361 Sorma evde de tıkıldık kaldık ondan da ağırlaşıyoruz 🙄😅 Bende sonları çok merak ediyorum valla 🙈
Elif5361 Ipeksari57 Şu yasakların bitmesini iple çekiyorum bi nefes alacam doktor hariç hiç çıkmadım artık psikolojikmen etkileniyorum 😏😌
Ipeksari57 Elif5361 Ben rendevu almıştım randevumda sorun oldu düşün onun için bile çıkamadım evden insan gerçekten piskolojik olaram baya etkileniyor🙄🙄 Bitsin artık şu yasaklar 😔😑
Elif5361 Ipeksari57 bugün doktora gittim inanın sanki tek ben evde kalıyormuşum gibi hissettim herkes dışarda bide trafik vardı zor yetiştim
Ipeksari57 Elif5361 Sormayın valla herkes dışarıda eline çöp alan poşet alan market diye çöp atamaya diye dışarı çıkıyor işte adı kısıtlama kimse uymuyor ki 🤷♀️