hiraselesra Gunerssvvl allah bizide nasip etseydi birer tane ogluş güzelim haa sağlıklı sıhhatli versin kalbimize gore versin tabiki oncelikle guzelim ama isterdim kii bi oglum olsun babasi ile berbere gonderim ama nasip degilmis doktorum emin degildi ama kiza benzettim dedi
Gunerssvvl hiraselesra inanın bizde başta öyle düşünüyorduk 16.haftada yüz üstü duruyordu ama doktor kız bence değişmez dedi sonra düşündük kızımıza yoldaş olucak benimde bir kız kardeşim var ve paha bicilmez Bi duygu rabbim böyle nasip etmiş sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😊
Tgckbr Kestanesekeri Bizde 16+4 olduk ama 12 de erkeğe benziyor demişti doktorum ikili test sonucu için başka doktora gittiğimde büyük ihtimalle kız dedi haftaya randevum var bakalım bizim ne olacak. 🥰
Eylul_53 syazkaannn01 ultrason kağıdıma göre 3 ekim gözüküyor canım ama ben sezeryan olacağım için eylül sonuda olabilir 😌
syazkaannn01 Eylul_53 aaa anladım sağlıkla gelsinler inşallah ❣️🙏🏻 Bu gün birde ben sorayım tahmini doğum diye
hiraselesra Gunerssvvl aynn oyle guzelim benimde 2 tane ablam var cok guzel bisey ama bizimde olsa iyi olurdu kismet allahim hayırlısını versin