irorkay Kızlar bazen bebeğim öyle bir dönüyor ki resmen canım yanıyor. Belli bir yerde oluyor bebeğim, bazen de tam tersi hep yayılıyor. 🤦🏼♀️ Bu dönmeler, sertleşmeler ya da hareketler normal mi? 🤦🏼♀️
ysmn_1506 irorkay valla normal bence ben bazen yırtıcak karnımı diye korkuyorum. Bi yanda yatarken sıçrıyorum yerimden hahah eşimde diyo bizimki fena olcak belli 😀 bende yatarken hiç tek yön yatamam hep dönerim muhtemelen bana benziyor 😀😀
depsizoo irorkay normal bazen karnım enine bazen boyuna gidiyo 🤣 karnım acımıyoda çatımı pelvis mi ne ora acıyo yürürken dönerken falan
Omerhatice irorkay norml canm norml ilerleyen zamanlarda daha sert oluyor Biz 32+yiz daha fazla can yakıyor hatta Bugun oyle bir dokunduki ya dirseği ya topuguydu bariz elime geldi aşırı canim yandı 🤦♀️
Zeyneplena34 irorkay Bugün biz tam 29 haftalik olduk. Eşim karnin ne kadar sert dedi 😅 Ve acayip maşallahı var bir tekme atıyor kendimi şasırıyorum nasıl kız anlamadim yandik 😂😂😂
irorkay ysmn_1506 aynennn bezen öyle bir dönüyor ki karnım yırtılacak sanıyorum 🤣 bir de soluma döndüğümde hep aşağıdan vuruyor 🤦🏼♀️
ysmn_1506 irorkay ben sağ tarafa yatmaya bayılırım. Benim ki soldan çok sağda hareket ediyor😀 bazen içimde atlı koşturuyor gibi oluyor. Çok değişik his valla Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️😍
ysmn_1506 depsizoo evet ya ben de dönmeye çalışırken bazen zorlanıyorum hele bebiş sola toplandığında ben sağa dönmek istiyorsam eyvah eyvah😀
ysmn_1506 depsizoo benim annemde öyle valla😀 bazen diyorum doğsa da bi kafam rahatlasa. Diyo ki doğduktan sonra da geri sokabilsem keşke deme 😀😀😀😀
Nurayademir irorkay normal bence de oluyor yani korkmayın büyüyorlar artık ☺️ Bn de 29.haftamdmdyım 💕
yavrukom irorkay benimde aynı sekilxe oluyo bazen sesli bı şekilde tepki veriyorum doktora hiç sormadım ama kontrolde hareketleri çok normal dedi a zaten bu haftalarda hareketleri tam olarak hissediyoruz sanırım ☺️