Smyra- sizin beklentiniz ve davranışında göre değişir devletteki Dr lar kötü değil aksina ozeldeki Dr lar devletten çıkma Dr lar bunu bilin ben devlette ilk dogumumu yaptım şuan doğuma giren Dr özelde çalışmaya başlamış sadece doğum 8500 TL ilk düşüğüm oldu sonra kızıma hamile kaldım devletteki Dr umun anlayışlı ligi olmasa hamilelik bana zehir olurdu özelde o ilgiyi görmedim sırf cinsiyet soylemek için kadın öğle yemeğine çıkmadı hassas olduğumu bildiği için randevu bile bulamazsam randevu açıp beni bekletmeden alırdı içeri Allah razı olsun dogumuma kendi giremedi ama evine gitmeden önce geldi sarıldım beni ebelere ve Dr a emanet etti ve gitti sonra da numaramı bulup tebrik etmek için aradı çocuk Dr ile de görüşmüş kızımın durumunu öğrenip aramıştı özelde bunu bulamam şimdi kendi izinde ve yine hem özel hem devlete gidiyorum ilk özele gittim ozeldeki Dr benim ve eşimin beklentisini karşılamadı hemen devletten randevu aldım devletteki bebeğin kan akışına kadsr anlattı dogum konusu şans ben ağlayıp bağırıp ayilip bayilmadim kimse de bu durumda bana gelip süs demedi aksine Dr sancin var neden sesin çıkmıyor diye sordu şimdi ozellerle anlaşmamız da var ama gönlüm yine devletten yana sadece eşim de doğuma girdi. İstediğim için özele de gidiyorum son anda karar verecegim