Smyra- evet özelde ilgi çok güzel ama maalesef ekipman yok, bunu her özel hastane için söylemiyorum tabiki 🤗 ama başından beri 2 özel hastane 2 devlet hastanesi gezmiş biri olarak şu yorumu yapabilirim, kesinlikle ilgi değil işlerini iyi yapmaları önemli🤗 ilk gittiğim özeldeki çok korkuttu ilk haftalar ölecek bebek dedi, bişey çıkmadı, sonra sinirlendim gitmem dedim devlete döndüm, oradaki doktorum da çok iyiydi ama Prof olduğu için doğru düzgün denk gelemiyoduk asistanları bakıyodu ya da randevu bulamıyordum diğer doktorlar da gerçekten çok ilgisiz ve kabaydı, sıra beklerken hastalarına bağırdıklarına şahit oldum onlara randevu alasım gelmedi açıkcası 😔 bu sebepten başka bi özele başladım oradaki doktorumdan çok çok çok memnundum ama son bir aydır gelişim geriliği takibi yapılıyo, perinatolojiye gönderdi bizi orası da takibin orada yapılacağını ve Doğumu da onların yaptıracağını söyledi, özeldeki doktoruma durumu bildirdiğimde çok iyi olur canım bizim burda küvez desteği 1. Seviye, seni ben doğurtsam da bebeğine bakacak ekipman yok dedi açık açık 🤗 Allah razı olsun ondan yoksa ben ona devam etmek isterdim boşuna riske atmış olurdum. Şu an takibimin yapıldığı yer bi devlet hastanesi ve inanır mısınız özellere bin basar, doktoru hemşiresi ebesi böyle bi ilgi anlayış tatlı dil görmedim ben 😊 tabi her doktor için geçerli değil 🤗 yani önemli olan hastane değil insanlar 🤗 Allah iyileri ile karşılaştırsın inşallah 🤲🏼 Gitmeyi düşündüğünüz devlet hastanesinde Doğum yapan tanıdıklarınız varsa bi danışın belki ebeler hemşireler doktorlar iyidir, inşallah öylelerdir sizin için de en iyisi olur eşiniz açısından içiniz de rahat eder 😊 sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏼😍