Smyra- valla canım ben ilk kizimi devlette dourdum hicbir sıkıntı yaşamadım ondan önce özele gidiyordum muayeneye bana kilolu olduğum.icin sezeryan yapacaksın doumu dediler bende özel hastanelerin ücret farkı için yada ugrasmamak için sezeryan yapmaya calistigini çok.duydum açık konuşayım o yüzden devlette dourdum gittim ilgi.alaka ordaki gibi müthiş deil kabul ediyorum ama uzerlerine düşeni yapiyorlar gece saat 2 de sancim başladı gittigimde 5.6 cm acilmam vardi gittim beni hemen nst ye aldilar biraz açılma için bekledim 9 buçuk cm ile suyumu patlattilar kiloma baktilar 120 kilo ile 3 ikinmada kizimi dünyaya getirdim 5 adet dikisim vardi dikişlerimin bakimini yaptilar bebegimi emzirmem için yardımcı oldular sarılık basladimi diye muayane ettiler herşey gayet normaldi yani he özel olsa sezeryan olacaktı alacaklardı 6.7 bn tl yi yüzüne güleceklerdi oda susunu takmana izin vereceklerdi refakatci sınırı belki olmayacaktı serbest bir ortam olacaktı ama kendi menfaatleri için normal doum.yapa bilecek bir gebeyi neşter altına alıp kesip doğurtacaklardı ben kesinlikle devleti tercih ederim bu durumda bence hiç tereddütün olmasın şuan 2.bebegimi bekliyorum 38 haftalik gebeyim yine özele muayaneye gittim bir kaç kere pandemiden dolayı yine sezeryan önerdiler 🤣 şaka gibi bende yine devlete gidip orda doğuracağım inşallah kesinlikle doumun normal ise devlet hastanesini oneriyorum çatır çatır doğurtuyorlar özeller inatla sezeryan istiyorlar gebeye uğraşmıyorlar yani 😑 tecrübe konusuyor