edanurciftci Ben daha yeni başladım kullanmaya kullanan var mı ? Kullanıyorsanız siz de de ağrılar ilk zamanlar oluyor mu bu zamanla geçen bir şey mi yararı oldu mu farklı ağrıları olan var mı
Busra-11 edanurciftci bende kullandım 1 ay ama fitilden kaynaklı değil zaten bel ağrısı şikayetim ve kahverengi lekem olduğu için başlamıştı doktorum. Eski kanama alanımın olduğunu söylemişti istirahat et demişti kanamam bitince normale döndüm ağrılarım da gitmişti
Nursel725 edanurciftci progrsyan ağrı kesici değil yanlız canım .vücudunda progestan hormonu eksikse kanmalafın olabiliyo onlar için veriliyo . Kanamayı durdurması için . Onun dışı da ilk zamanlar karın bel ve kasık ağrısı bende yaşadım sonradan geçiyo
AhahHbzhz edanurciftci canım progestan fitil kullanıyorum düşük önlemek için yaklaşık 12 haftadır ağrılar gebelikye normal bel karin kaşık vücut bebeğe yer açtığı için bebek geliştiği için oluyo progestan ağrılara iyi gelmez düşük önlemek amaclı kullaniliyo
sweetbaby1 edanurciftci ben fitil olarak kullanıyorum çok rahatım bebek açısından da daha iyiymiş fitil olarak alınması. Gece yatmadan önce alıyorum. Hiçbir yan etkisini görmedim. Acaba başka bir sebepten ötürü mü ağrı? Araştırmak lazım
edanurciftci Nursel725 bende kanama alanı var onu icin verdi kasılmalarım oluyordu karnım ağrıyordu yine ağrı olması normal mi merak ettim hani geçiyor mu bu ağrılar diye
edanurciftci AhahHbzhz insalalh o ağrılar bebek yer açıldığı içindir ya kese etrafı kanamam geçsin biran önce sağlıklı bi şekilde geçsin hamilelik
edanurciftci sweetbaby1 ben günde iki kere kullanıyorum fitil olarak insallah kanamam geçer rahatla kavuşurum
AhahHbzhz edanurciftci amin canım inşallah sağlıkla gelsin düzenli kullan canım fitili akşam yap kalma yapınca daha iyi oluyo ben öyle yapıyorum çok şükür 17 haftaya geldik inşallah seninde tehliken geçsin sağlıkla gelsin bebiş camim
AhahHbzhz edanurciftci canım bu arada bi kısmı dışarı cikiyo bilgin olsun hepsinin çıktığını falan düşünmüştüm ben doktora sordum gerekli olanı içeri alıp fazlasını dışarı veriyo
edanurciftci AhahHbzhz evet fark ettim anlamadım ilk başta ne olduğunu rabbim hepimize çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin amin
edanurciftci Melikem-91 ya ben suyu çok içemem ama buna rağmen günde iki litre su içmeye çalışıyorum bazen unutuyorum bilgi için teşekkürler canım
avcu0028 bende progestan kullaniyorum sabah aksam ilk zamanlarda lekelenmem vardi ama çok şükür gecti 3 haftadir yok ama doktor muayene gelene kadar kullan dedi