Hazella Bebegim bazen 3-4 gun one geciyo bazen 1 gun onde oluyo cevremdekiler erkek bu erkek onde gider kiz ya geriden gelir yada gununde olur diyolar ay valla keske en basta ogrensekte su cinsiyeti hic boyle konusmalar duymasak😂
Busbushatun Hazella erkek bebek iri olur mantgindan bunu cikarmislar sanirim ama iiihhihh olmamis yine:)
DenizSayer Hazella benimde ilk haftalarında öndeydi hep şu an bile bazen öne geçiyor ama kız bu beslenmemizle gelişimiyle alakalı ve cinsiyetle alakası yok
Hazella Asyaayaz1 valla ya su cinsiyeti ogrenene kadar herkesin bi yorumu var sonra bide duyupta inanmayanlar kismina gecis yapiyoruz😂
Hazella Biranneadayiiii ay masallah minik kiza annesi☺️❣️ Daha ne hurafeler var ultrasonda sagdaysa erkek soldaysa kiz miden bulanirsa kiz bulanmazsa erkek falan filan amaan cok aceleci milletiz😂
milena11 Hazella bir arkadasım var her gördüğünde bu nasıl etkek bak göreceksin bu kız doğacak şok olacaksınız diyor artık görüşmüyorum 🤣🤣🤣
Biranneadayiiii Hazella ay evet çok aceleciyiz ahaha 😁 sağlıklı olsun bebislerde hiç önemli değil ya 😍
rukiyeeefeee Hazella banada dedikleri gibi denin karnım sivri senin ki erkek kız dediğim diyolar bugün doktora gittim cinsiyeti sordum kız dedi hocama sizden başka herkes erkek diyo dedi allah nereden biliyolarmış diyo karnımın sivrilirse dedim bi güldü geçti adamcağız🤣🤣🤣