Ozlem_3503 Merhaba hanımlar 38 haftalık hamileyim bebegimin suyu fazla o yüzden Doğum kanalına giremiyorum 1 hafta daha beklicez olmazsa sezeryan olucam dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok korkuyorum sezeryandan çabuk ayaklanmam ve toparlanmam için napmam lazım
Ozgsgr Ozlem_3503 kesinlikle bol bol yürüyüş tavsiye ederim. Evin içinde ne kdr çok hareket ederseniz o kdr iyi oluyor. Hareketten kastım tabikide iş yapma yada eğilip kalkma anlamında değil yavaş yavaş yürüyus anlamında 😊
Muratnannesi Ozlem_3503 emin ol sezeryandan korkacağın hiçbirşey yok gülerek giriyorsun gülerek çıkıyorsun. Bol bol yürüyüş yapınca 3 günde ayaklanıyorsun. Ben 3.gün evimde yemek yapmıştım ortalıpı toparlamıştım 😇
Gokyuzunuopmekisterdim Ozlem_3503 motivasyonunu hep yüksek tut bolca yormadan hareket et ve bol bol bebeğimle temas kur ❤️
gulin-35 Ozlem_3503 boll yuruyus bıseyler ıcmeye basla dendıgınde turk kahvesınyada sade neskafe ıc zaten ıkı uc gıne normaldede ayaklanıyorsun hıc korkma
Ozlem_3503 Muratnannesi inşallah bende hemen toparlarım ilk gebelik o yüzden çok korkuyorum baş agrısı vs bir çok şey söylüyorlar
Momcans Ne guzel pozitif bir post 😅 🤗 tuvalete cikarken ilk gunlerde birinden yardim aldiniz mi egilip otururken yoksa bir sekilde kendimiz halledebilir miyiz 😊?
Muratnannesi Momcans ben hiç kimseden yardım almadım ameliyatım bitti 4.saat tek başıma kalktım yürüdüm lavaboya gittim hatta hastanenin cafeteryasına çıkıp sigara içtim. (hiçdoğru değil tabi ama bağımlılık işte) uyuma dışımda yatağa geçmedim sürekli yürüdüm hatta doktorum melek istersen hasta numarası bari yap nazar değecek dedi ☺️ korkulacak bişey yok
Muratnannesi Hatice4446 hayır türk kahvesi ve sade nescafe kuzum. Ameliyat sonrası yemeye içmeye başladığında hemen kahve iç. Rezene gaz olmasın diye içiliyor
Prenses888 Bizde yenıyıyz 2.hamileliğin ilkte baş agrım oldu kızlar kahve falan içmedim bide hemen toparlanamaıstım neden acaba vururum mu dırencsızdı motivasyonunda sıfırdı
leyla_ok Ozlem_3503 2 ablamdan biliyorum bende sezaryen olacağım.Sezaryenin ilaçı yürüyüş.Bol bol yürü yatarsan geçmez.Korkulacak bir şey de değil.Ablam aynı gün kalktı birdaha da yatmadı.Bebegi ile de çok güzel ilgilendi.🌸☺️
Ozlem_3503 Hepinize çok teşekkür ederim elimden geldiğince Bebeğim ve kendim için ayakta durucam kendimi bırakmadan inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı alırız kucağımıza dualarım hepinizde emin olun buna birbirimize dualarımızla yardımcı olmak ne güzel 🙏
Gigy Ozlem_3503 kendinize inanın ve yapabilirim diyin ,inanın hepsi oluveriyor ,bebişi yanınızda görünce zaten çabalıyorsunuz ben ertesi gün hemen toparlandım ve çok memnun kaldım ,yine olsa yine olurum ,sağlıcakla kavuşun bebeğinize 🎉