Chitlenbik3535 Ebru07 benim karaciğer toplar damarım tıkalı ve faktör 5 kan pıhılaşmam bar ben şuan 78 kiloyum bir kimyasal oldu birde 3 hafta önce boş gebelikten kürtaj oldum . Kan sulandırıcıyı 5 yıldır kullanıyotum benim ömür boyu kullanım .
Ebru07 Zllert yaptırmadım daha canım da Pazartesi yaptıracağım özel bir hastanede Ankara Labaratuvarına gönderiyorlarmış
Zllert Ebru07 teşekkür ederim bende Ankaradayım, bende yaptıracağım testi özel laboratuvarlar çalışıyor ancak hastaneler de çalışılıyor mu onu araştıyordum, çünkü benim ilaç saatim geç bir saat laboratuvar kapalı oluyor, o yüzden hastane arıyordum ☺️
Ebru07 Adaa8905 sonuçlarınız var mı elinizde birde kaç kilosunuz kiloya göre veriliyor diyorlar herkes
Ebru07 Zllert evet canım hastaneler de zaten Ankara düzen labaratuvarına gönderiyorlarmış Antalya’da yaşıyorum zaten ben özel bir hastaneyi aradım dedi iğneyi yaptıktan sonra 4 saat sonra kan vermeniz gerekiyor Labaratuvarımız gece gündüz açık dediler bakalım artık 200 tl ücret istediler 😊 siz kaç haftalıksınız
Zllert Ebru07 Ben Laboratuarı aradım ücrete 450 TL dediler ve kan alacakları saatte kapalı oldukları için başka yerde kan aldırın dediler . Hangi hastane de yapılıyor bu test onu araştırıyorum şimdi . 26+4 günlük canım ☺️
Ebru07 Zllert bebişlerimizi inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız şnşallah canım yaptırmaya bakalım ya gerçekten insan rahat edecek ama doktorlara kızıyorum neden bu testi bize saha önce yaptırmıyorlar ben kendi araştırmam la buldum böyle bir testi
BabyYoda Ebru07 0.8 lik kullanıyorum ben 0.4+0.4 iki tane vuruyorum peş peşe ve Anti faktör xa ’ya göre istenen değere anca ulaşabildik
Ebru07 Hatice017 kesinlikle canım çok zor seni çok iyi anlarım şimdi de böyle pinpirikliyim işte en ufak birşeyde
Zllert Ebru07 inşallah canım 🙏 2 kayıp verip bunda bu kadar ilerlemek bile çok güzel şükürler olsun 🥰 bende bilmiyordum böyle bir test olduğunu bende kendi araştırmalarımla öğrendim . Doktorlar bu konu da birbirinden farklı düşünüyor , bazısı yeterli diyor bazıları daha yüksek verebiliyor . 🤷♀️