Rozlor HappyMom yanlış olsa da elimizde olmayandan nedenlerden dolayı iki kızımın da arasında 11 ay var 🤷♀️🤷♀️🤦🏻♀️ Maalesef olmuşla olacağa çare yok ama şimdi üçüncü çocuğuma hamileyim küçük kızımla aralarında 3 yıl olacak allah izin verirse 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😂🤦🏻♀️
Woman Syda01 2 ay sonra hamile kalanlar var sanmıyorum doktorunuz bi sakınca görmediyse sorun olmaz inşallah 🤗
Umuhn Benim 4 yaş olacak aralarında bnce çok iyi yaramaz hareketli bı oğlum var üstüne 2. Yapamazdm çok şükür şuan oturaklandi kızımda 1 buçuk ay sonra kollarımda
Sibel87 Elifysr bende öyle kızım 6 yaşında ve 2.ye hamileyim 17.haftam bazen diyorum çok mu geç kaldım diye ama hayırlısı böyleymiş ☺️
Elifysr Sibel87 ben 11 haftalık hamileyim ama kızım bana bu dönemde gerçekten destekçi ben de çok mu geç kaldım diye çok düşündüm yaş olarak biraz geciktim ama kızımın desteği moral oluyor 😊
mucizebebek03 Goksugul kesinlikle iki kızım arasında tam 3 yıl var hiç zorluk yaşamadım tam ablalık yaptı şimdi ise küçük kızım 4 buçuk yaşında hamileliğim bile çok rahat geçiyor katılıyorum size
Sibel87 Elifysr aynen düşününce bana da öyle geliyor ☺️Benim yaşım 34 biraz da o yüzden öyle düşünüyorum hayırlsı ile doğum yapalım sağlıkla inşalah 🤲
Ayseyavuz HappyMom mrb benm oğlum şuan 17 buçuk aylık 8+0haftalik hamileyim büyük ihtimalle 22 veya 23 ay olcak aralarinda
Ftmhz Kızımın 3. Yaş gününde hamike olduğumu öğrendim inş doğuma kadar nerdeyse kızım 4 yaşında oluyo😌
ikizlerim2021 Oğlum henüz 6 aylıkken regli gecikmesi yaşadığımı zannedip durumu hafife alan sonra da ikizlerime hamile olduğumu öğrenen ben🤷🏻♀️
Eczmery123 Esra_Murat_Azra bana göre 7-8 yaş aralık bırakmak ideal. Diğer türlü ilk çocuğun en çok ihtiyacı olduğu 0-6 yaş döneminde çocukluğundan çalınıyor hemen abi/abla olmak zorunda bırakılıyor.
Esma21 Benim ilk cocgumla ikincisi arasında 7 yaş var bence ideal ama ikinciye 3. Nün arası 2.5 yaş plansız bir hamilelikti melsef 😔
nermin61 Tamda oglumun 2 yawindan 1 ay sonra hamile kaldim.Wimdi 4 aylik hamileyim bakalim inwallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder🙏