gulnihal89 ZorYollardanAsipGelenim o da düşük sayiliyo. Dr dedi bana. Benim de 3 bebegimin kalbi durdu. Kürtaj oldum
ZorYollardanAsipGelenim gulnihal89 rabbim sabir versin en kisa zamanda saglicakla isteyene versin insallah
Hippolyte_28 ZorYollardanAsipGelenim Ne olursa olsun olay daha sıcakken söylemelisin. Annesinin yularını tutsun bir zahmet. Aran bozuk olabilir ama bebegi tek başına yapmadın ya. Soz konusu yavrunuz.
Esma3350 ZorYollardanAsipGelenim fesat değil kötü kalpli resmen kaynananız . Amaçlı resmen sizi üzmek. Allah böyle insanlardan korusun . Umut ver mutlu et , neden moral bozuyorsun ki😠Allahım ya😓
Ugurhilal ZorYollardanAsipGelenim 26 olduk kuzum hiç korkma rabbimden başkası bilemez ne olacağını dua et yeter çıkartıp baktım bütün görüntülere hep benimki dip de çökmüş görünüyor valla doktorun sağlıklı dediyse için rahat olsun herkes ince düşünmez üzüleceğini düşünmeden konuşmuş kayınvaliden bana da vesile oldun bak akşam akşam kızıma baktım bende 🥰🥰 kimsenin lafı için canını sıkma insana insan şifadır en güzel de biz iyi geliriz kendimize moralini yüksek tutmaya bak
Minnos_huzur44 Kaynanaya ultrason resmini ne diye gosteriyon bunları böyle alıştırıp simartmayin ne bok anlar o insan hamile kadına öyle mi der bi daha ulrtason resmi vermedi doktor de
Muratnannesi ZorYollardanAsipGelenim allah allah prof falan mı acaba kendisi. Sende sustun mu çok sinir oldum şu an yaaa. Veren allah alan allah ağzından hayırlı bi laf çıksın be kadın. Sen stres yapma kuzum kesede bişey yok kanama olsa sağı solu simsiyah olurdu