Minik_kalplim_ 21+2 haftalığım hep sarı geliyor beyaza yani tam süte ne zaman dönüşür ? Doktora sormayı da unuttum🤦🏻♀️
Aries Minik_kalplim_ sanırım kolostrum yani ilk agız sütünden bahsediyorsunuz? Onun kadar kıymetli bir şey yok mutlaka o ilk sarı sütü emmeli bebeginiz. Göğüslerinizden mi akıyor? Çok erken akması için acaba uyarıyor musunuz uclarını
yarencaliskan Minik_kalplim_ benimde o haftalarda gelmişti sütyenimde sarı sarı noktalar vardı 1 2 kere daha gördüm birdahada hiç gelmedi suan 30 haftalığım
Fatmamuduk Minik_kalplim_ benimde sarı sarı arada oluyordu doktorum dokunma demişti o ağız sütü olarak da bilinen kolostrum sütü bebek için önemli ilk 4-5 beş gün o geliyor sonra yavaş yavaş beyaza dönüyor
Minik_kalplim_ Aries ya akmıyor ama çamaşırıma gelmiş böyle damla damla şeklinde kurumuş halde.Sıkmıyorum da hatta bazen acı bi his geliyor damarlarım acıyor sanki bikaç saniye sürüyor bu
Beriliko17 Göğüslerini sıkıştırmamalisiniz asla. O kolostrum denen bebeğinizin bağışıklığını güçlendirecek süt halk arasında ağız sütü denir.en değerli kısmı o doğumda sonra bı iki gün sonra bebeğiniz emdikçe dönecek beyaza zaten
Minik_kalplim_ Beriliko17 ya bikaç post açmıştı bazı kızlar beyaz akıntı var diye bn diyorum bnde neden sarı geliyor
Aries Minik_kalplim_ ilk agız sütüne hazırlanıyor vücudunuz muhtemelen, bebeginiz için çok kıymetli bagısıklıgı için önemli gerekirse rahatsızsanız göğüs pedi kullanın. Zaten bebeginiz emdikçe süt beyazlayacak
Minik_kalplim_ Aries öyle akmıyor çamaşırıma gelmiş damla damla böyle teşekür ederim bilginiz için :)
Minik_kalplim_ yarencaliskan ben korkuyorum aslında erken diye düşünüyorum yeni gelmiyor ki bikaç haftadır var acaba erken doğum riskim mi var 🥺
yarencaliskan yarencaliskan korkma canım benden dün yine gelmiş pazartesi kontrolüm vardı erken Doğum riskim yoktu çok şükür sen sadece göğüslerinle çok ilgilenme birşey olmaz Allah’ın izniyle
Fatmamuduk Minik_kalplim_ Korkmana gerek yok gögsünü sıkma yeter, benimde hamileliğim de oluyordu 20li haftalar da başlamıştı doğuma kadar sürdü