Leylaalin Bu hafta sabah uyanınca sağ elim ve sag ayağım sis oluyor zamanla düzeliyor ama neden olduğunu anlayamadım yaşayan var mi yada nedenini bilen
Sule0617 Leylaalin benim de o haftadan beri öyle el ve ayak şişliğinden başka bir durum yok tansiyonum normal hatta düşük 34. Haftadayım hala oluyor bolca dinlenmeye, su içmeye çalış dedi doktor
glnzem Leylaalin aynısı bende de oldu hatta ve hatta aşırı oldu doktorum kardiyolojiye sevk etti koluma ultrason çekildi EKG çekildi eko çekildi bişey çıkmadı 🤷🏻♀️
Minik1bey Leylaalin Bende de var şişlik doktorum ayakta olabilir ama bacaktada eğer şişlik varsa o sıkıntı demişti ondan sordum canım bacakta var mı diye. Sen yinede kan tahlillerin yaptır herşeyine baksınlar erteleme
Sule0617 Leylaalin aynı şekilde bende öyleyim sürekli tuvalete gitmek istiyorum ama su şişi ve ödemi azaltır ayakta fazla kalma dinlen dedi doktor bende dediklerini uyguluyorum biraz dikkat edince şişlikler inmeye başladı
Minik1bey Sule0617 Canım valla ben günde 5 lt su içiyorum ama ödemlerle başım dertte geçmiyor asla. Tabiki suyunuzu için ihmal etmeyin çok önemli su ama bazı bünyeler kendiside ödem yapabiliyormuş ben ne yaptıysam geçiremedim artık saldım bende ne kadar daha şişecek diye bekliyorum 😂
Sule0617 Minik1bey tabiki olabilir vücuttan vücuda değişebilir ben tansiyon takip ettim şekere baktırdım kan idrar testi yaptırdım bisey çıkmadı 34+1 deyim toplamda 5 kilo aldım ama ödem 32 de başladı doktorda dinlen ve suyu bol iç dedi. Kişiden kişiye değişebilir bu durumlar ben fikir vermek için yazdım
Leylaalin idiloska Neden öyle oluyor acaba ? Dinlenince geçiyor mu benim sabah uyandığım da oluyor 1 2 saatte düzeliyor
idiloska Leylaalin ben sabahları çok enerjiğim fıtı fıtı yürüyüp işimi yapıyorum öğleden sonra şişiyorum, ablamın da çok olmuştu, bazı bünyeler ödeme müsait dedi doktor bana, valla ablamın geçti inşallah bizim de geçer.
Minik1bey Sule0617 Tabiki canım yanlış anlama bende benim başımdan geçenleri yazdım 🥰 Sen kilo almamışsın bak ben bide 20 kilo aldım ama doğumda gider senin hep ödem diyolar her ne kadar inanmasamda 😂😂