aslihanardihan 4mayıs tarihinde tatonoz aşısının 1.dozunu oldum ve bugün 1hafta oldu kolum hâlâ açıyor ve şiş sebebi nedir acaba ne yapmam lazım acısının ve şişin inmesi için
Mom726272 aslihanardihan bende cuma günü oldum hemşire yaptı ağır kaldırma dedi şiş ve baya kızarık sa enfeksiyon kapmışta olabilir o yoksa beze sarılı buz koyun bekletin kolunuzda faydası olur bende 2 gün sol tarafa dönüp yatamadım bugün daha iyiyim şükür
Zehrasrkmn aslihanardihan Vallla ne yaşam da ağrısı geçmedi 2. dozu vuruldum geçenlerde yine 1 hafta çektim acısını Allahtan geçti kurtuldum darısı başına 🥰
Mom726272 aslihanardihan gene sen benim dediğimi dene dolapta buz kutuları varsa onuda koy kıyafetin üstünden daha öncede post açılmış baya bu konuda çok geçmiş olsun
Mom726272 aslihanardihan dün aklıma geldi yazmayı unuttum size ya hemşire bana eğer çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti ağrını devam ediyorsa için isterseniz 1 tane hamilelikte ağrı kesici olarak genelde parol önerirler tekrardan geçmiş olsun 1 ay sonra 2. Doz var ¾ gün çektim bende ağrısını şimdiden onu düşünüyorum valla 😅