Bubuseli Cerenn48 Bendede şeker yok canım bu saydiklarimi bende hergun olmasada yapiiyorum yiyorum 32 haftadayken 2 kiloydu bebeğim şimdi 34 olduk bilmiyorum ne oldu
Bubuseli Cerenn48 Önemli olan kilo değil aslında biz korkuyoruz illaki doğduğunda kilo alicak bide etrafımızdaki baskı bizi yipratiyor geçen kaynanam diyor karnın normal duruyor kesin zayıf yaw ne alakası var bebek içerde sağlığı kilosu iyi diyorum yok yok belli diyor karnından gelde delirme
Cerenn48 Bubuseli boş boş konuşurlar ben kaynanamla konuşmuyorum rahatım cekmedigim kalmadı maşallah kocamı sevmesem göz yumulacak şeyler değil yaşadığım
D-uysal Cerenn48 ya üzülmeyin benim 32 de 1900 34 de 2200 olmuştu doktor gayet iyi dedi şimdi 36 hafta 2600 çok kilolu olunca riskli diyorlar normal doğum yapamazsın şeker olur falan diyorlar zayıf değil bebegin sen muz süt çiğ kuruyemişler ceviz kadar yeşil sebze ye
Cerenn48 D-uysal canım sezaryen doğum yapicam zaten de tek istediğim 2500 olsun o yeter bana kuvoze girmesin başka isteğim yok
D-uysal Cerenn48 daha gününe var erken doğum riskin yoksa alır kiloyu zaten son haftalar daha çok alıyor
Cerenn48 D-uysal rahim ağzı 23 olmuş progestana başladım doktorum sınırda dedi 6 yi böyle görelim sıkıntı yok dedi bakalım 34+5 olduk rabbim birazdaha izin verirse sıkıntı olmaz inşaallah tuvalet harici kalkmıyorum
D-uysal Cerenn48 hii o zaman evet sürekli dinlen ve bol bol besleyici şeyler ye progestan yükseltiyor rahim ağzını benimde 20.haftaya rahim de kasilmalar başlamış bebek aşağı düşmüştü erken sogum riskim vardi progestana başlattı 32.haftaya kadar progestan kullandım 3.5 olmuştu kullanırken şimdi azalmıştır büyük ihtimalle sagsaglim gününde doğar inşallah
mommy_bee Cerenn48 bol proteinli beslenin. Bebege kilo aldıran yiyecekler yiyin. Kasar, brokoli, süt, yoğurt, et, balık, cig kuruyemis, bol bol meyve..
mom6565 Cerenn48 canım hiç üzülme zaten yeni bu haftalarsan sonra kilo alıcak kasar peyniri mevye suyu sade soda meyve süt bunları rutin bir skeidle tüket aşırı kilo alir