Merhaba arkadaşlar beni bilenler vardır öncelikle bunları size umut olmak için yazıyorum inşallah faydam olur ben 22 yaşındayım ağır derece de pko hastasıyım ilaç kullanmadan adet olamazdım 3 senedir tedavi görüyorum klomen çatlatma iğnesi derken aynı yerde dönüp duruyordum hiçbir faydasını göremedim tabi bu arada stres sınır maddi manevi yönden çok etkilendim biraz ara veriyim dedim tabi bı yandan da korkuyorum Yasin ilerledikçe hamile kalma şansın düşer elinden geldiği kadar çabala ben iyice korktum cevremdekilerin bakışları benden sonra evlenenlerin çocuklarını kucaklarına almaları benim herşey o kadar çok zoruma gitmeye başladı ki daha sonra çok iyi bı doktor duydum ona gittim ilk önce bütün kan testlerimi yaptı ve hemen rahim filmi istedi rahim filmini cekildigim ay femare klomen ve otrivelle çatlatma iğnesi ile hamile kaldım çok sevindim inanamadim ve bir süre sonra boş gebelik olduğunu öğrendim kürtaj oldum dünyam yıkıldı resmen pes etmedim 2. Adetimi gördüm ve doktora gittim yine hap iğne tedaviye başladık 2 tane yumurtam gelişti o ay çok üzüldüm herşeye strese girdim iğnenin 15.gunu kan verdim 5.34 çıktı hamileyim diye sevinirken 1 2 saat geçmeden adet oldum yine olumsuz sonuç aldım bu ay dedim kendime artık olursa olur olmazsa tedavi falan yok artık diye bosverdim yani doktora gittik gonal f ve femare kullandım bir taNe 18mm yumurtam gelişmiş tabi hiç umudum yok olmayacak gözüyle baktım yine de doktorun dediklerini uyguladık çatlatma iğnesi in etkisi geçti adet olmadım ama hiç umudum olmadığından test falan da yapmadım adet ilmayi bekledim daha sonra test yapıyım dedim çünkü doktorum hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gel dedi testte hemen ikinci çizgi çıktı ilk düşük olduğundan içimde bir korku oluştu hemen kan verdim kanda da çıktı doktora gittim kese oluşmuş 5 haftalık ti kan testleri yaptı kanımda pıhtılaşma çıktı oskapar iğne başladık şuan 5+5 10 gün sonra randevum var kalp atışını duymak için içimde hep.bir korku var ama hiç umudum yoktu tam vazgeçip kafama takmadığım anda oldu inşallah size de umut olmuştur hikayem lütfen vazgeçmeyin ve kafanıza takmayın 😍🤲❤️