Sultankiz Nermin70 merhaba canım aynı sorunu bende yaşadım ama malesef geçmiyor🥺 14. Haftadayız prilam dr kullanıyorum hala mide bulantılarım çok çok azaldı artık doktorundan ilaç iste mutlaka
Aylinsemih Nermin70 bana doktorum sabah kahvaltının yanina 1 bardak sicak süte 1 çay kaşığı tarçın koy ic dedi keser dedi öyle de oldu daha yarıya gelmeden kesiyor ama allaha sukur sabah bulantılarım kalmadı bende olunca yapiyorum
MercimekveAnnesi16 Nermin70 daha dur kız bismillah ben 15+ lardayım hala istifra ediyorum çok sık olmasa da özellikle sabahları mide bulantısı ve safra çıkarmak dışında yine de şükür 🙏🏻 ama doktora gittiğinde söyle prilam dr diye bi hap var bulantıya iyi geliyor kiminin kusmasını da kesiyor bana fayda etmemişti ama bulantıyı keser
AnayimBenAna_ Bizde 11 haftayız bulantı ve kusma başladı benimde aç karna olunca daha çekilmez oluyor birde. Sonrada kahvaltı etme isteği bile kalmıyor bende. Sadece kuru şeyler yemek istiyorum tost vs anca öyle bastırıyor içimi
Aysenurba Prilam biraz bastırıyor kusmayi ama bulantiyi geçirmedi bende 11+4 oldum azalmaya basladi sanki onceki gibi degilim artik
Gozde2019 Nermin70 bende hala geçmesi icin gün sayıyorum resmen çok zor kusma yok ama kuru bulantı hep var 15.hafta olck yarın