Aynuromerbyr12 Canım anneler ara öğünlerinizde ana yemeklerden sonra atıştırmalık sağlıklı bebeğe yararlı şeyler yazın bakalım 🥰hepimize fikir olsun
Minnosunannesiii Aynuromerbyr12 walla ne ara öğün yiyorum ne sağlıklı Birşey rabbim bebeğime sağlık versin inşaallah
Biranne2 Aynuromerbyr12 aminn inşallah çok fazla bişey yiyemiyorum ben kuruyemiş ve salata yapıyorum genelde peynirli kaşarlı cevizli zeytinyağlı bu tarz şeyler yiyebiliyorum
Erturk Aynuromerbyr12 mutfağa girip çıktıkça meyve yiyiyorum akşamları tv izlerken meyve yiyiyorum. Erik kavun kayısı portakal suyu armut
Minnosunannesiii Aynuromerbyr12 midem çok kötü hiçbirşey almıyor bir bardak ayran bile içemiyorum ne peynir ne yoğurt ne yumurta 6 tane dişim kırıldı ve acil 3 tane si çekilecek
Mom789 Yoğurdun içine meyve üzüm kayısı badem falan karıştırıp yiyorum daha bide midesizlik yapıp cips sosu gibi sanki yanında cips yiyorum 😂😂😂
Aynuromerbyr12 Aynuromerbyr12 o zaman bende söyleyeyim kahvaltıdan bir saat sonra kefir içiyorum bir bardak sonra acıkırsam bir muz yiyiyorum hemen hergün muz tüketiyorum yani aksam çayın yanında bir avuç kabak çekirdeği yiyorum gece ceviz fındık badem tüketiyorum ha birde erik yiyorum kaç gündür sürekli😁
Minnosunannesiii Aynuromerbyr12 vitaminsizlikten resmen elimi dişine atıyorum parçalar geliyordu elime ah neler çektim. Bide onun yanıssıra şeker tansiyon yükseliyor. Onuda geç mide bulantı m zerre kadar geçmedi
Aynuromerbyr12 Minnosunannesiii kalsiyum bol bol almanız lazım yoğurt süt kefir bınlar dişlerini korur çok geçmiş olsun çok üzüldüm adınıza biran önce iyi olursunuz inşallah kaç haftalıksınız bu arada