elifinannesiiii 27+4 haftalık olduk kasıklarımda kasılmalar ve ağrılar olduğu için doktorum progestan 200 mg verdi progestanın ilk 3 ay düşük tehlikesi için kullanıldığını zannediyordum aranızda ağrılar için kullanan var mı acaba hanımlar?🤰🏼
Kucukmucize elifinannesiiii canım ben başlarda da kullanmıştım.Bırakmıştık yine başladım ağrılarımdan
Dilek33 elifinannesiiii ilk üç ay düşük için kullandım 25 den fln sonra da kasılmalarım sertlesmelerjm olduğu için kullanıyorum çok faydasını görüyorum magnezyum fayda etmedi bna
Sumeyraaa32 elifinannesiiii canim ben 6. Haftamdan itibaren kullaniyorum progestonu düşük tehlikem hic olmadi ama kasık agrılarim cok fazlaydi ilk aylar onun icin vermisti 29. Haftamdayim hala kullaniyorum hala az bi ayakta dursam kasık agrilarim oluyo ikiz ogullarıma hamileyim
elifinannesiiii Dilek33 bende magnezyum kullandım faydasını görmedim alt bölgelerimde çok ağrılar oluyor ay insallah banada iyi gelir yaa
elifinannesiiii Sumeyraaa32 saglıkla kucagınıza alın insallah🙏🏻 Ne güzel ikiz☺️ Ağrılarınıza faydası oluyor mu peki?
Sumeyraaa32 elifinannesiiii ya tabiki faydasi oluyo ama ikiz gebelik oldugu icin artik ya 2 haftadir falan daha fazla kasık agrilarim oluyo baskı yapiyo ogluslarim dokturm hersey gayet normal boyle biseyde korkma dedi gece icip yatiyorum mideme zarari olmasin die sabaha kadar agrilarim hafifliyo