Canım bende 20 haftalıkken oldum şuan 25+1 haftaligiz serklaj sonrası öyle ağrı sizi olmuyor sadece ilk WC gttgnde hafif yanma hissedyosun onun dsnda aman aman bı ağrım olmadı zaten ağrı kesici yapyolar ben belden uyustrmali olmuştum amlyttan cktm odaya geldiğimde zaten uyuşukluk hemen geçmediği için ağrı etkiside gitmişti yaklaşık 2 3 saatte ayaklarımı hissetmeye başladım sonda takılı oluyo zaten o esnada bende çok korkmuştum detaylıDa doktor fark etmisti hem acilmam vardı hemde hunilesme doktr acil serklaj dedi bizde anlattı yüzde 50 50 şansın War dedi amlyt esnasında bebeğin kesesi patlayabilir ve bebeğin daha küçük oldgu için yaşama şansı yok dedi Rabbime sığındim doktorumda güvenerek amlytimi oldu çok şükür bı sorunda yaşamadm ve hiç duymadm amlyt esnasında bebeğini kaybedeni doktor tabikide riskleri anlatmak zorunda en ufak girdiğimiz amlytta bile olablecek en kotu ihtimalleri sylemek zorunda doktor içini ferah tut hiç korkulacak birşey değil rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerini alalim insllah .Bu arada sen neden serklaj oluyosun rahim ağzı kisaligimi yoksa planlı serklajmi?