huma2018 Esialp bende bunu çok duydum kızma hamileyken hiç belim ağırmadi ama bu hamileiginde ilk öğrendiğim günden beri bel ağrısı çekiyorum daha cinsiyeti belli değil bakalım
Derya0107 Esialp ewet doğru, 2 tane oğlum var sürekli belim ağrırdı,. Erkek çocugu belden belli edermiş, kız çocugu da kasık ağrısıyla belli edermiş, ebe hemşire arkadaşım var o söyledi bana da..
Esialp momsboys benim kızım var 4 yaşında hiç belim ağrımazdı oğluma 33+3 haftaligim öleceğim bel ağrısı bel sancısından ne otura biliyorum ne ayakta durabiliyorum uzun süre bir uzanın da rahat ediyorum ama artık uyuyamiyorum bile o kadar ki bebişim ağırlasti
Syma-ma Esialp böyle şeyler nasıl oluyor ya. Sonuçta içeride bir bebek var yani cinsiyet nasıl etkiler 🤣
Jewerly Boyle seyleri zamanında kim uydurmuş acaba. Teknolojinin bilimin geldigi şu noktada bile doğruluk payi olduguna inanabiliyoruz. Xx ve xy kromozomunun bu tarz bir etkiye nasıl yol acabilecegi konusunda mantıklı argumanlariniz var mi :)
zk92 Kızım olacak nasipse ama belim çok ağrıyor. Henüz 25 haftalık hamileyim bir yerden destek almadan kalkamıyorum 🤦🏻♀️