Adaa8905 Xumi ben suan5+5 ama 4 haftalıkken aşırı derece de yoğun beyaz akıntım bel ağrım bide göğüslerim şişmişti
Pamugunannesi1 Xumi Bende göğüsümde ki kahverengi yer daha koyulaşmıştı bir de göbek çizgisi gibi bişey olmuştu şuan 21+2 haftalığız
Ceycey11 Xumi hiç bir belirtim yoktu kuzum hatta diyodum bişey olsun anlıyayım hamile olduğumu o kadar şoktaydım 😄 taaa ki 6. Haftada başlayan mide bulantısı ayyy anlatamam sana 10 haftaya kadar ağzıma bişey sürmedim kusmaktan sonra ilaç kullanmaya başladım şimdi 13 haftalığız hala var😃 dilerim inşallah zorlamadan seni ilerler hamileliğin 🌸 bu arada hayırlı olsun bebişin ❤️💐
Ahfbkl Xumi 4+4 teyim şuan, 10 gündür göğüs ağrısı, bel-sırt ağrısı ve hafif kasık ağrısı var.Kasık ağrısı ara ara dozunu arttırıyor adet sancısı gibi sonra geçiyor. Bir haftadırda akıntım oluyor.
Benav47 Benimde 4 haftalıkta bulantı halsizlik hiçbir şey yoktu sadece uyku. Oturduğum yerde uyuyordum saatlerce. 🤗 bıraksalar tüm gündüze gece uyurdum.😂 sonradan bulantı başladı 8. Haftada.