HilalYlmz 18 haftalık olduk o iğrenç metalik ağız tadı yine geri geldi 😔 ne güzel geçmişti diye seviyordum yokmu bunun bi çözümü? birşeyler yediğim zaman herşeyin tadı gayet güzel ama bittiği gibi o tat geri geliyo 😔😔
balarisi06 HilalYlmz kuzu benim bir gidiyor bir süre sonra tekrar geliyor tamamen geçmiyor sanırım bende arada tekrarlıyor 16 + 4 üm bu arada 🙄 tuzlu yesemde tatlı yesemde o tat gitmiyor ertesi gün bir bakıyorum kaybolmuş 🤪
Narinko HilalYlmz maalesef ben sürekli yiyorum o tadı bastırmak için. Sırf bu yüzden kilo aldım. Doğuma kadar kapılardan sığmam sanırım 😭
Doga-Deniz Bende de var o tat maalesef. Ne yapsam geçmedi. Tatlı yiyince daha değişik bir hal alıyor tadı. 😞 devamlı ağzımda bozuk para hissi. Çok kötü..
HilalYlmz balarisi06 aynen benim de gitmişti geri geldi gelmez olaydı😂 umarım biter, geçer de bir daha gelmez 🤗
Happy-41 HilalYlmz Narinko gerçekten çok fena bende yaşıyorum aynı durumu ne zaman geçer acaba tahmini çikolata bile yesem sonu garip bi tat
Narinko Happy-41 HilalYlmz inanın hiçbir fikrim yok sürekli bişeyler yiyorum. Ama yine aynı yine aynı. Kimse de bişey yazmamış 😔 7 ay daha böyle devam edeceğimi düşünemiyorum
HilalYlmz Narinko en iyisi doktora gittiğimiz de sormak olacak sanırım ama onu da bişey diyeceğini sanmıyorum 🙄
Narinko HilalYlmz bişey demiyo ki doktor. Zamanla geçecek diyo. Pirilam ilaç veriyo. Bende işe yaramadı ama memnun kalan da var
Narinko HilalYlmz ben bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama hiç işe yaramadı. Gereksiz içmek istemedim