RdvanAyemUtar nursena ben o 12 tl olan folik asit kullanarak hamile kaldım. Şimdi farklı kullanıyorum ama arada pek fazla fark Yok eşim bunun fiyatı biraz fazla iyidir diye almış yoksa ben yine kullandığımı alacaktım
Babyboy24 maat yok üstü değil de yakınlarında binanın ismi kar mı karanfil mi öyle bir şey açık adreste verdim bak en ufak bi kavga da direk bulurlar beni😂
Eliffff nursena anladım canım.az çnce dediğşm gibi sağlık ocağına başvuru yap.ama 3aydan sonra verdikleri vitaminleri karşılamıyor devlet 50lira civarı 🙁
Bilge35 nursena eğer problem maddiyatsa folbilol kullanın derim. İlla özel folik asit almanıza gerek yok.sağlık ocağı yada kadın doğumcunuza yazdırın.
Muhammedeymen nursena aile hekimi ücretsiz veriyor hatta vitaminleri de veriyor doğumdan sonra da bebek için vitamin veriyor ücretsiz
svmeybgl nursena ben böyle şaçma birşey duymadım üzüldüm . Bebek beslensin diye neler neler yapmaya çalışıyoruz
Cigdem91 nursena bende yollayabilirim 3 aylıkken almıştım doktor onu kullanmıycaksın artık dedi kaldı öle boşuna aldım diye üzüldüm dolapta duruyor konyadayım istersen yollarım 😇😇
MerveGmss Furkan35 folik asit kullanımı ne zaman bırakıyoruz 12+1 oldum daha doktora gitmeme 1 hafta var içmeye devammı etmeliyim gidene kadar
ZeykemKaya nursena yuh dogacaj cocuga acıdım valla ee masraflaradamı boyle dıcek folık adıt onemlı ben 6. Haftamda basladım dıye doktor bana kızmıstı beyın gelısımını bıle etkılıyor sacmalamasın hangı devırdeyız