ipekbdk merhaba arkadaslar daha bugun katiliyorum araniza surekli telefona gelen foruma katil mesajlarindan biktigim icin girip baktim bugun neymis bu diye herkes korkularini mutluluklarini yazmis bnde yazmaya karar verdim.Malesef cok zor bi hamilelik geciyorum basta mide bulantilari simdiyse 21.haftadan beri rahim agzi kisaligi yuzunden.19.haftadan itibaren surekli bel agrisi nedeniyle hergece acildeydik civarda gitmedigim hastane kalmadi o agri yuzunden hicbi hastanede bisey yapmiyor dgru duzgun soylemiyodu bile ne oldugunu ama ben bobrek tasi icin ewlenmedn once ameliyat olmustum agriyi taniyodum bobreklerimde bisey oldugunu biliyordum her doktora soylememe ragmen onlar bi idrar testi isteyip sonuclara baktiklari zamanda idrar yolu enfeksiyonu diyip bisey yapmadan gonderiyolardi gunde en az 2 defa parol iciyodum 3 gun daha ewde sanci cektim sonra artik kusmalar falan basladi tip fakultesine gittik orda gece olmasina ragmen btun doktorlar gelip bakti saolsunlar serum taktilar agrilarim kesilsin diye sonrada acilen asagiya dogumhaneye dediler tabi bn ecel terleri dokuyorum daha 20 haftalik bile degil ne dogumu falan diye onlarda sadece kontrol etckler dogum icin degil dediler bnde gittim ilk kez vajinal muayene oldum ve enfeksiyon var diye cok fazla acidi zaten doktorlarin acimasi yok kollarina kadar sokuyolar iceri neyse sonra muayenede o kadar cok bel agrisi yuzunden sanci cekmisim ki acilmam olmus 2 cm doktor bu gece burda kalcaksin yarin perinatolaji uzmanimiz gorck sseni dedi bnde bisey diyemedim zaten o dkdan sonra esimide goremedim basinizdaki tokaniza kadar alip goturuyolar telefon hicbiseyiniz kalmiyo kimseyide gostermiyolar tuvalete bile kalkmaya izin yok ertesi gun uzmn doktor gordu oda alttan bakti yakin takip burda kalicaksin artik ewe gitmeyi unut bebegini kaybedebilirsin kndini en kotusune hazirla dedi tabi bn cok agladim sonra yine odaya goturduler 4 gun kimseyi goremedim yemekte yedirmiyolar kabiz olmiyim diye sadece coorba zaten ilk 2 gun hicbisey vermediler susuzluktan agladigimi biliyorum genede nuh diyip peygamber demediler sonra odaya cikardilar antibiyotik veriyolardi ziyaretcide yok sadece gunde 1 saat oda oglen baska turlu izin vermiyolar delirmek uzereydim tabi bn neden burda tutuluyorum diyorum kimse bisey demiyo bitmedimi daha diyorum yok doguma kadar kalcaksin diyolar bnde 2 haftanin sonunda kagitlari imzaladim ciktim ewime geldim 3 gun sonra ewime cok yakin olan hastaneye gittim kndi doktoruma oda burda kuvez yok arastirma hastanesinde sevk yapalim orda yakin takip edilsin dedi yine yatis yani bnde aksama cantami hazirladim dedim mecbur napalim katlancz aksma gittik yatis icin ordaki doktorlarda burda kuvez yok dogsada almayiz dediler 23 haftaliktim o zmn igne vurdu dediler ciger gelistirici 4 doz iki kez 24 saat aralikla bnde ewe geldim halada hastaneye gitmedim 27+5 gunluk olduk bugun bekliyoruz hala arada adet sancisi gibi agrm oluyo ama geciyo hemn bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah dualarinizi eksik etmeyin lutfen...
ZozanKorkmaz ipekbdk gecmis olsun canim. Rabbim evladini sana bagislasin insaAllah. Benimde idrar yolu enfeksiyonum var ama 2 gecedir sol bobregim mi artik boslugum mu bilmiyorum muhtesem derecede agriyor seninkide oylemiydi.
ipekbdk ZozanKorkmaz ewet malesef bildigin beline baltayla vuruyolar gibi insallah gecer rabbim hayirlisini nasip etsn
ZozanKorkmaz Zeynepnacar bugun gidicem. Idrar yolu diye hic birsey yapmiyor doktorum ama insaAllah bi ilac verir.
umranozby Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin sagsalim kucağına alırsın inşallah 27 hafta olması bile çok iyi inşallah daha da cabuk geçer haftalar 🙏💙
ipekbdk umranozby insallah canim 32yi gorsem yeter diyorum kndime artik sabir ve dua ile olcak insallah