vuslat90 Hiç korkma sezaryenden tamam zor sonuçta doğumda bi çeşit ameliyat
İlk ayağa kalkmak çok zor oluyor evet ama bebeğimin bana ihtiyacı var düşüncesi seni ayakta tutuyor koluna mutlaka biri girsin yürürken destek almak bana çok iyi gelmişti ilk adımlar çok yavaş olucak ama git gide alışacaksın ☺️ yanına kettle ya da kahvecin cezve şeklindeyse mutlaka al normal doğum da yemek yeniyor ama sezaryen de önce açık çay veya meyve suyu kraker tarzı yiyorsun ben kettle götürdüm çok rahat ettim sallama çay da al, bide ben emzirme yastığını doğum yaptığım gün eşim aldı o da çok rahat oluyor çünkü dik oturamadığın için çok avantajlı hastane de ebebekten 70liraya aldık 40liralıkta var ama benim aldığım çok puf ve rahat şuan bebeğimi üstüne yatırıyorum kendi kendine duruyor büyüdükçe destekli oturması da rahat olur onunla, başkaaa ☺️ ben depend aldım iç çamaşırı giymedim üstüne çünkü gerek yok çok rahattı dikiş yerin zaten su geçirmez bantla kapalı olucak doğumdan 2 gün sonra o bandı çıkarmadan duş alabilirsin hiç bi sıkıntı yok ben 9.gün çıkardım 10.gün kontrol vardı iyi yapmışsın çıkarmakla dedi yaklaşık 10-15 gün dik oturma dikiş yerine zarar gelmesin kendini sakın zorlama bebeği kucağına versinler sen eğilme, ben 3.günden sonra ayaklandım ama iş yapmadım evde bol bol yürüdüm gaz çıkarmak daha rahattı, tuvalet ihtiyacı zorlayacağı için çok katı gıda tüketme zaten doğumdan sonra 3gün pilav ekmek makarna yasak sindirim sistemini zorlamamak için, ben lohusa takımı almadım gecelik vs pijama takımı aldım o da rahattı beni rahatsız etmedi, gögüs kremi acil bişey değil doğumdan sonra lanolin aldım 40civarıydı ve gayet müthiş bi krem gögüs pedi mutlaka mutlaka al çünkü sütün akıp durucak ilk başta sürekli olarak tişörtün iç çamaşırın ıslanmasın ben hala kullanıyorum çok avantajlı bi ürün e bebekten aldım onu da baby me ama wee babyninki de çok iyi, ayy düşünüyorum aklıma gelmiyor başka bişiy senin aklına takılan varsa sor ☺️