Busra_gunyuzlu Hamılelıgın ortalarına doğru regl sancısı gıbı agrı , kalça agrısı bel agrısı çekenler?🙏🤦🏼♀️
aslihanerogl Busra_gunyuzlu bende 29 haftaligim kalça ve bel ağrım şöyle var yanda yatsam düzde yatsam belimden başlıyor kalçama diz kapagima kadar kramp giriyor bide ayaktayken sol bacağıma fazla yüklenince adım atamıyorum kramp giriyor 😑😑
depsizoo Busra_gunyuzlu bebek büyüdükçe baskı oluşuyo o yüzden ağrı yapıyo normal artasabilir geçedebilir
Kucukmucize Busra_gunyuzlu canım 19 haftalığım belim ağrıyor benim ama daha öncede belimde bel sertleşmesi var
Busra_gunyuzlu @07vefa42 hayır sukur hıcbır sorunum yok acaba bebek büyüdükçe rahım genısledıkce mı oluyor 3 hafta sonra kontrolüm var daha da var kontrol e ve çok kokusuz vajınal akıntı var çoğaldı yanı bebegın gelısımı olabılır de galıba hareketler hıssedıyorum bazen alt karnımda ama belım agrıyor
07vefa42 Busra_gunyuzlu belki magnezyum lazim size ben cok yatinca oluyordu hareket edince geciyordu dr magnimore plus verdi cok guzel bir vitamin tavsiye ederim sizede insallah iyi olursunuz biran önce
Tuba2019 Busra_gunyuzlu şuan aynı durumu bende yaşıyorum đüşük tehlikem var hastanede yatırmışlar bence hic bekleme git doktora görün
Busra_gunyuzlu @aslihanerogl aynen bende öyle oluyorum haftalarım ılerledıkce sanırım oluyor bebegın gelısımı bu dönemde hızlı olurmus ben 15 haftama gırcem ınsallah 2 gün sonra ve suan 49 kıloyum bünyem zayıf beslenmem güzel ama zayıfım bıraz da ondan mı oluyor acaba
aslihanerogl Busra_gunyuzlu walla olabilir ben 70 kilo oldum acaba diyorum bacaklarım kilomu mu tartamıyor diye düşünüyorum
Busra_gunyuzlu @aslihanerogl belkı magnezyum eksikliği olabılır doktora gideceğim o zaman sorarım sız kullandınız mı ılac vıtamın fln
aslihanerogl Busra_gunyuzlu var ilâçlarım magnezyum hapı devit-3 omega3 ama hiç birini kullanmıyorum midemi bulandırıyor hepsi
Busra_gunyuzlu @depsizoo yok sıddetlı degıl gelıyor gıdıyor evde ıs yaparken bazen yemek yaparken ayakta durunca çoğalıyor
Mrymonek Busra_gunyuzlu bende 19 haftadayim ve 2 3 gündür bel ağrısı olmaya başladı. Çok zayıf hamile kaldım göbeğimde artık var büyüdüğü için diyorum bende. Ama maden suyu da içiyorum belki magnezyumdandir diye düşündüm. Ptesi kontrolum var sorucam bakalım canm bende.
Busra_gunyuzlu Mrymonek benım az çıktı bende zayıfım hala zayıfım nette bakıyorum bu haftalar da 2 döneme gecınce bel kalça kaşık agrısı olur yazıyor
analaka Busra_gunyuzlu bende gün içinde çok ayakta kalırsam veya yürürsem sol kalça çok ağrıyor bence notmaldir bebeğimiz büyüyor diye
Busra_gunyuzlu @07vefa42 ınsallah belım kopacak gıbı bazen ama karnımda da hareketler hıssedınce rahım yüzünden olduğunu düşünüyorum bende doktora sorucam uygun görürse ınsallah kullanıcam 🥰
Selinbati Busra_gunyuzlu Ben çekiyorum o ağrıları 16+1 deyiz ve çok fena bide kaburgamın batıyor geceleri uyuyamıyorum resmen 🙄
Busra_gunyuzlu Selinbati o kadar ılerı degıl ama belim ve kalçalarım agrıyor baya agrı da degıl acıyor sankı vurmuş gıbı