Merhabalar arkadaşlar, ben burda Progestan hap fiyatı sormuştum, neyse ilaç fiyatı 73.50 tl güncel olanı daha bugün aldım , neyse evime yakın devlet hastanesi var gittim acile bir tane doktor ile konuştum durumu anlattım, düşük riskim var gittiğim hastane araçsız zor gitmesi bu yasaklardan sebeb eşimde görevde o yüzden mümkünse kullandığım ilaç bu siz yazarmısınız dedim sağolsun doktor yazdı . Kendi doktorumun ilaçla devam edeceğimi söyledi diye belirtim çünkü sordu ilaça devam için doktorun bilgisi varmi diye bende dün sordum devam dedi dedim. Neyse eczaneye gittim yanımda sadce 100 tl para var gelirkende bi kaç bişi alacam eve 🍅 🌶🥬🥒🥔
ecZaneye girdim reçetemi verdim neymiş bu ilaçı yazan pratisyen hekimmiş uzman olması lazımmi yazan kişinin ya dedim devletin doktoru yazmiş bunu nasıl geçerli olmaz . Eczanede sistem vermiyor pratisyen diye dedi çok saçma gerçekten ya mecbur 73.5 tl verdim evime alacaklarımıda eksik aldım , 🍅 olmuş 8tl 😁 çok sinirim bozuldu işin paraınsa değilim adama dedim ben doktora gidince yazdırsam gelince ilaçın reçeteli fiyatın alabilirmiyim evet dedi. Paramı alacağım ama doktor yazmiş neden böyle saçma sapan sistem var .