Bebek9898 Lelisca ben bu gözle gördüysem emin ol herkes görür bu cizgiyi😂 hayırlı olsun kuzum kanda da çıkar inşallah güzel sonuclar alırsın inşallah 🤲 iğne etkisi filan onlar pek anlamıyorum Önemli olan kan sonucun tabiki 🙏 Rabbim banada nasip eder inşallah🤲🤲🤲
Lelisca CansuDRY 9. Gündeyim. Fakat geçen ki hamile kaldığım da ki belirtileri gösteriyorum. Eğer iğnenin etkisi ise de 16 sında kanda kesin olup olmadığı çıkar o zaman dimi ?
CansuDRY Lelisca 9.gün test yapmak için erken. 9.gün benim de pozitifti, 10.gün ve 11.gün negatif oldu. Tek doz iğneydi. 12.gün tekrar pozitife döndü. Testini tekrarladığında koyulaşma varsa hamilesindir. İnşallah koyulaşır.🙏🏻
Lelisca Sermec27 bugün 9. Günüm çatlatma ipne vurulalı ben en iyisi 16 sını bekliyim. İnşallah güzel haberler alırım canım bu yalancıda olsa biraz heyecanlandırmaya yetti 👍☺️ 16 sında bakalım ne çıkacak ben yine yokmuş gibi davranayım o zaman
Sermec27 Lelisca bencede bekle kuzum inşallah vardır 2 3 gün sonra tekrardan test yap O zaman az cok belli olur zaten canım koyulaşma varsa gebeliktir inşallah gebeliktir inşallah hayırlı haberleri verirsin bize canım 🥰 🤲
Lelisca Muratnannesi benim çatlatma iğnem birde çift doz vurulmuştu 🙈 bencede ben yok gibi davranıyorum şuan 16 sında varsa yıkcam buraları 🙈🥰
Muratnannesi Lelisca 😇inşallah. O yüzden diyorum ya çok erken 15 veya 16.gün direkt kanda gebelik testi yaptır. Ben 18.gün yaptırmıştım 50 çıkmıştı ilk gebeliğimde
Gizo128 Benimikide böyleydi bir ay önce kimyasal gebelik yaşayınca çok umutlanmamistim ama hamileymişim adetiniz geçince yapin.
Merve43 Lelisca çatlarla iğnesini yaptirali kaç gün oldu? 13 güne kadar çatlama iğnesi sebebiyle pozitif çıkabiliyor test. O yüzden 14 günden sonra test yap diyor doktorlar zaten
Lelisca Nymphadoraa 9 gün oldu vurulalı. 17 sinde kan ver dedi ama ben erken gebelik yaptım gerçi yalancı pozitiflik diye birşey varmış ben oymuş gibi davranıyorum. Çıkmazsa moralim bozulmasın 👍
Nymphadoraa Lelisca benim 12. Gün bile sizinki gibi çıkmıştı maalesef iğnenin etkisi olabiliyor😐 doktorunuzun dediği tarihte kan tahlili verin en iyisi umarım hamilelik vardır ☺️
[silindi] Lelisca anaaaaammmmmm geliyor geliyorrrrrr ❤️❤️❤️Bence var kuzum yaaa çok mutlu oldum bennnnnnn❤️❤️❤️❤️❤️ Sakin ol tadını çıkar bebeğim her şey çok güzel olacak ❤️❤️
Lelisca [silindi] vallaha yalancıktan da olurmuş 😂🙈 kandırıyor şuan beniii 🤣 bakalımmmm kuzuuumm eğer 16 sında kan da çıkarsaaa efsane olur veee inşallah sakin kalabilirim 🙈😃 ama yoksa da bir daha ki aya artık 🤲🏻🤗
Mirac2507 Lelisca canım benim de böyleydi sağlık ocağına gittim 5 haftalık gebe olduğumu ögrenmistim🙂
Lelisca Ben genel olarak cevaplamam gerekirse hepinizden Allah razı olsun 🤲🏻 Yalancı da olabilir diyerek napıyoruuuzzz sevinmiyoruuuuz 👍🥰 16 sında kanda gebelik testi yaptırıyoruuzz pozitifse kopuyoruuuz ❤️😃
Lelisca Nymphadoraa Muratnannesi evet bende o yüzden sevincimi geri aldım 16 sında tam 2 hafta geçicek varsa çıkr zaten 👍☺️ Hayırlısı olsun dediğiniz gibi yalancıda olabilir 🤗
[silindi] Lelisca işte hep böyle pozitif kal canım bunun sana artısı çok olacak ❤️❤️ Şunun sırasında 16ya ne kaldı canımmmm 16sı da gelsin bakalım ama sanmıyorum yalancıktan olacağını 😇
Nrggzr Lelisca amin canım teşekkür ederim aralıkta düşük yaptım o kadar çok istiyorum ki ve çok korkuyorum bir şey olur diye
Lelisca Nrggzr ahhh ahh sizi en iyi ben anlarım. 4 ay önce bebeğimin kalbi durdu kaybettim. Normalde bugün yarın doğumum olcaktı 😞 hayırlısı inşallah varsa da yoksa da nasipse mucizelerimiz gelecek bize 🤲🏻☺️