Bfduam Plnpln o iç ses bu kadar.erken annesine hissettirmiş:) Var mıydı farklı hissettiğim bi şey, sinyal vücudunda?
Plnpln Bfduam O gün çok uykum vardı ayakta uyudum uyandım kaç kez resmen kafam kalkmadı akşam üstü saat 18 gibi verdik testi o saate kadar sürekli ayakta uyudum diyebilirim bide normalde olan akıntıdan olağan dışı bir akıntı fark ettim o gün lavaboda okdr 🤗🙏
Bfduam Plnpln benimde hamileliğimde gözlerime bal damlatılmış gibi uykum olurdu öyle tatlı, açamazdım göz kapaklarımı, ama bu bende 6. Haftada falan olmuştu. Sende erken olmuş ve annesine hissettirmiş minik:)
Plnpln Bfduam Sanırım öyle oldu yada ben bağladım belki de bu uykuya bilemiyorum ama bı anda içimden bir ses hadi emin ol diyordu okdr 🤗 🤗🥰
Plnpln Bfduam çok teşekkürler 🥰🥰darısı isteyen herkese İnşallah seninde gönlüne göre hayırlı haberlerini alırız en kısa süre de 🤗🤗🙏
Yavuzz Bfduam teşekkür ederim canm benim iyiyim şükür sen nasılsın? Iyi gidiyor alaha şükür bi sorun yok gibi bakalm haziran 14 randevum var ınslalh hayırlı güzel şeyler duyarım? 🤲 hayırlı ramazanlar bu arada
Yavuzz Bfduam sağol canm âmin insaAlalh bende senden bekliyorum rabbim gönlüne göre nasip etsin inşalalh duamdasin🤲😘
tontirik @HilalDhn 14. Günden sonra yumurtlama olduysa hasaplayalım son adet tarihi ve yumurtlama gününüzü söyleyin🌸
HilalDhn tontirik 12 nisanda Regl oldum. 10mayısda idrar testi silik gibi çıktı ertesi gün kan testi yaptırdık 63.4 çıktı değer şuan 6 gün gecikmiş durumda reglim
tugce1003 HilalDhn 2 günde bir kan verin. Değerinizin 2 katı artması lazım. Sürekli 2 günde bir kan vererek takip edip. Hep son değerin 2 katına çıkması gerekiyor 🌸🙏