LawyerEce surelitta52 Benimde Zeynep’lerle aramın iyi olduğu, kötü olanlarda var ama ismi aşağılamıyorum..Ya sen Zeynep koydun o Doğa koydu ben Bade koydum ne oldu birbirlerinden üstün mü? O da insan bu da insan ismi beğenmiyorsan da dalaşmamak lazım. Bende Lina ismini sevmiyorum ama o kadar Lina koyan var kafasına çöküp sen nasıl Lina koyarsın demiyorum. İsim konuları tartışmaya kapalı olmalı bence.
surelitta52 LawyerEce Haklısınız ama insan anlam veremiyo her iyi yorum yapan kişiye inatla ismi kötülüyo. Başta bende ılımlı yaklaştım sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz isteyen istediği ismi verir. Bakıyorum hanımefendi hala yaşlı teyze kaynana ismi diyo. Bir de kaynana ismi nedir Allah aşkına ilk defa böyle bir benzetme duyuyorum. 🤦🏻♀️
LawyerEce surelitta52 Bizim kızlarımızda büyüyünce kaynana olacak, eninde sonunda kaynana ismi olucak adı. Hep süt bebesi olmayacak ya. Boşverin bende empati yaparak konuştum kendisi hâlâ devam etti 🤷🏻♀️ Herkes dalgasına baksın diyelim 😄
2inciannelik greybrde ben de antin kuntin lina mila miya gibi isimleri sevmiyorum hele aselden gına geldi o derece ama herkesin kendi fikri 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
LawyerEce Zlal Ben Doğa, Duru, Gökçe, Bade, Göksu isimlerini seviyorum. Kızımın adı Bade Alâra size de fikir olur belki. Dîni isim seviyorsanız eğer Afra, Azra, Rana, Hüma, Hifa da güzel. ♡
Duygus97 greybrde sanırım evet 🙈 biz de Zeynep koymak istiyoruz yanına Baska isimle birlikte 😀 cunku ruyamda gördüm 🤷♀️
Zeynepplt63 LawyerEce Rana çok güzel bir işim eğer Allah kismet ederse bir kiizm olursa Rana koyucsm çok beğendim daha cinsiyeti bilmiyorum
surelitta52 greybrde 😂😂 Sizin çocuğunuz herkes değil bizimkisi herkes mi oluyo? Dünyada tek Arya Elizan Doğa ismi siz de olacak herhalde. Şuan sizin adınıza üzüldüm nasıl bir zihniyete sahipsiniz Zeynep Fatma Emine Ayşe bunlar herkes sizin ki tek. 👏🏻👏🏻👏🏻 Ayrıca yancı falan aradığım yok herkes gibi bende yorumumu yapıyorum! Zeynep ismini kötülemediğimiz için mi bu siniriniz. Hem kimin ne koyduğundan size ne madem o zaman bu post niye? 😄
greybrde surelitta52 sadace bende olmasa da sürü eşliğinde giden isimlerden farklı😟 zeynep koymayın koyarken bana danışın mı dedim ki 2021 de zeynep ismi çok vs dedim ki siz kabul etmeseniz de çok milyon tane fatma emine neden tercih edilmiyor dizlerde az tercih edildiği için mi yapmayın allah aşkına 😂😂
LawyerEce greybrde Sizde haklısınız tabii mesela Elif ismini seviyorum ama çevremde çok var farklı olsun isteriz ama yine de bu ismi koyan annelerimiz var dışlamayalım. Sen farklı sever o demode sever ne yapalım enpati yapıp çekiliriz. Kaynana ismi diye belirtmeyelim ama lütfen birbirimizi üzmeyelim Zeynep Melis de güzel Doğa, Elizan ve Arya da çok minnoş lütfen 🤗
surelitta52 greybrde Az önce “benim çocuğum herkes değil farklı olması lazım” dediniz ya ben anlayacağımı anladım size ne desem boş… 😂
hunilianne greybrde Buseciim nedir bu zeynep düşmanlığı yaa tamam sen koyma ama koyana da laf söyleme 😀 yeni uydurma, avrupai isimlerden bin kat güzel bi isim saygın olsun lütfen ki benim onlara da saygım var herkesin kendi tercihi😊 demode oldu, kus geldi gibi yorumlar bu isme yakışmıyor daha önce de demiştim bu ismin manevi bir yönü de var bizim için biliyorsun😊