kubramucizem ben de korka korka girmiştim 2,5 ay önce. Hep normal istiyordum ama gelmedi 40+3′te girdim doğuma. Ağladım ameliyat masasına yatana kadar 😂 anestezi ekini, hemşireler, doktorum falan beni rahatlatmaya çalıştı. Hatta anestezi teknikeri kendinden örnek vermişti ben de oldum çok rahat geçecek sonrası kolay olacak diye beni teselli etti. Belden iğne hiç acıtmıyor bana 2 defa yapıldı karnımdan tam eğilememiştim olmadı diye tekrardan yapmıştı hiç zor değil 😊 sonda takarken duymuyorsun bile çünkü belden aşağısı uyuşmuş oluyor(çıkartması da çok kolay 😉) doktorum çekiştirme hissedersin dedi ama korkma dedi tamam derken 10 dk sonra bi ağlama sesi bi baktım oğlum 😍 o kadar çabuk geçti ki 🥰 zaten seni dikmeye başladıkları an sen yavrunun giydirilme anını, muayene anını izliyorsun 🥰 ben oğlumu odaya götürdükten sonra karnıma dikiş atılırken biraz mide bulantısı, terleme, baş ağrısı hissettim ((en kötüsü buydu) ama normal olduğunu karnıma baskı olduğu için öyle hissettiğimi söylediler kusmam için mendil bile hazırladılar 😂 odaya geçince de hiç zorluk çekmeyeceksin yavaş yavaş bacaklarımı hissedeceksin 5-6 saati buluyor ilk kalkış dikişler gergin olduğu için çok hafif acı hissedersin ama pes etme yürü yürüdükçe hem idrar, hem gaz kolayca yaparsın 🥰 birkaç gün rahat hareket edemezsin ama geçiyor ben şu an öyle bir hareketler yapıyorum ki artık kendimi frenliyorum 😂 ve işte ennn kötüsü moralin bozulsun diye söylemiyorum ben felaket baş ağrısı çektim eve geldikten sonra birden giriyor ve dayanamıyorum galiba demeye kadar getirmişti beni çok ağladım ama 5-6 gün sonra o da geçiyor ben su ve kahve fazla tüketmedim ondan çektim galiba son doktoruna sorup ağrı kesici ve yeterli dozda kafein (sade kahve özellikle) tüketebilirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰 aklına takılan olursa her zaman sorabilirsin 🙏🏻😊