Hill 63 kilo ile hamile kalmıştım ilk aylar 5 kilo verdim o verdiğim 5 kiloyla birlikte 2 kilo daha aldım 65 kiloyum şuan bakalım daha ne kadar alıcam😄😄 siz kaç kilo aldınız😊
aesma aysesensoy normal galiba çok fazşa aldık sayılmaz 😅 ama daha az alanlar var ya doğuma kadar 80i görmem umarım 🙈
MelikeEvrenolu Masallina canım ben özellikle bişey yemedim. Sadece kaliteli beslenmeye özen gösterdim. Mutlaka hergün süt içtim mutlaka hergün yumurta ve ceviz yedim hamur işi tatlı abur cubur normalde de yiyen biri değilim. Exstra bişey yapmadım diyebilirim
Hatice3 aysesensoy 30+6 bugün 60 ile başladım 66 kiloyum 😊 güzel gidiyoruz bakalım Doğuma kadarda bir 5 kilo almayı düşünüyorum inş 11 kilo ile bitircem 😊🙏🏻
Zeynepnacar 30+4 deyim. 73 kiloyla hamile kaldım şuan 94 kiloyum. Vücudumun her yeri ödem, Allahtan uzun boyluyum da kilom o kadar anlaşılmıyor 😄
Masallina MelikeEvrenolu bende normalde abur cubur yiyen biri değilim hatta hiç süt sevmem sırf kızım için içiyorum. InşAllah sende bende ve tüm hamilelerde saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alırız InşAllah. 🤗