Gizemcankilinc Odadan çıkarken sifonyerin kenarına göbeğimi sigdiramadim gobegim acıdı kızardı yüzülmüş gibi olmus birsey olurmu bebegime hareket ediyor suan ama korktum kizlar
Neslihanbew Gizemcankilinc amniyon sıvısı korur onu canım darbe almamışsın geçerken sıyırtmışsın korktuğun için hissetmiyorsundur belki tatlı bişeyler ye uzan istersen
annelinkoo Gizemcankilinc 🤦🏼♀️ Bebiş içeride hemen karnın altında diil ki rahim war bir de orada bile suyun içinde hicbisiycik olmamıştır 🙏🏻😊
Cilekkz-22 Gizemcankilinc insan derisi serttir merak etme bebeğine bişey olmaz ALLAH ın izniyle sadece cildin tahriş olmuştur
Gizemcankilinc Cok sagol canım aynen geçerken sürttüm ama aci olunca korktum suan hareket ediyor cok sukur sagolun
MinikMicizem Ne olabilir canım bebegi almak için karnın 7 kat kesiliyo cizikten ne olablir içini ferah tut annelik böyle bişey işte 😍Yavaş yawas anlyorum sanki dondurma yedim bebeğim usurmu die soranlari🙂🙂
Gizemcankilinc MinikMicizem kendinden once onu düşünüyor insan en ufak seyde cok fazla telas yapiyorum ilk hamileligim tecrube olmadigindan belkide :) cok sagolun