Burcuydz Kızlar polen alerjısı olan varmı varsa doktorunuza sordunuzmu ılac verdılermı gebelıkte polen alerjısı çok cogalıyormus doğrumu
Tugba__- Burcuydz merhaba bende alerjik rinit var toz tuy polen hamileliktede ataklarım oldu ama doktoruma sormadım
A-engin10 Burcuydz verdi canim bana doktorum ilac kullaniyorum sor doktoruna versn ilac yoksa hapsurmaktan kasiklarim patlicak artik 🤭
07vefa42 Burcuydz 🙋🏼♀️ Yanliz degilsinnn dr sormadim daha ama bilmiyorum ne kullansam gecmiyordu🙇🏼♀️ Hamileyken de fizyolojik serum dediler bana da bebeklerede kullaniliyormus hatta
Aslinur Benimde alerjim var hapsurmaktan mahvoldum dr sordum sadece burnuna su çek temizlensin içi dedi ilaç sprey kullanmam yasak 🤔
muges44 Aslinur Yaaa benim herhangi bir şeye alerjimde yok abartısız günde 20 25 kere hapşuruyorum artık karnım yerinden fırlayacak😂 bi burun dolması, göz yaşarması ardından hapşuruklar.. neden oluyo acaba 🤔
MeloMelo A-engin10 hangi ilacı verdi acaba size? Bana bi ilaç söyledi de ismini hatırlayamıyorum bi türlü. Sizinkiyle aynıysa anımsarım bende çok kötü oluyorum hapşırmaktan içim çıktı artık🙄
Burcuydz muges44 polen ıste kuzum o önceden yıne az oluyordu sımdı çok çoğaldı delırıyorum bazen hapsurmaktan çok kötü cıdden
muges44 Burcuydz yaaa polen mi dersin ama nasıl oluyo anlamıyorum sürekli evdeyiz birde..bende yıldım gerçekten canım 😑
Esenhafsaduru Deliriyorum dündenn beri mahvoldummm 😭😭 hamilelik öncesi deloday kullanıyordum ama simdi kullanılıyor mu onuda blmiyorum varya off mahvetti havalar son aya girdim fırlıcak cocuk valla 😀