Meless Tokluk kan şekerim 128 çıktı evde ölçtüm başımda ağrı vardı… Şeker değerlerini bilmiyorum normal mi?
Sevi36610 Meless açlık 90 altı, tokluk 140 altı olması gerekiyor.şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Birde ne kadar süre sonra baktınız
Meless Sevi36610 daha haftam uygun değil 19.haftamdayım yaptırmadım şeker yüklemesini… kahvaltımı yeni yapmıştım 1.5saat sonra baktım şekerime 128 çıktı canım
Sermec27 Meless gebelik şekerim var canım hiç bir zaman 1 bucuk saat sonra sekere bakılmaz ilk lokmayı 1 de agzına aldıysan saat 2 de ölçüm yapman lazım aclık 95 altı tokluk 1 saat 140 ı 2.saat 120 yi geçmemeli
Meless Sermec27 tamam öyle bakayım o zaman bilgisizim biraz bu konuda başım ağrıyınca hem tansiyona hem de şekerime bakayım dedim öyle baktım sizin dediğiniz gibi tekrar bakayım
Sevi36610 Meless şeker baş ağrısı yapmaz pek ama.sabah kalktığınızda bir açlığa bakın sonra tokluğa bakın.ona göre dikkat ederseniz.
Eylulunannesiii Sermec27 yemekten tam bir saat sonra yemekte bu birssatin içinde 115 çıktı karpuz da yedim normalmi acaba bilgi sahibisiniz diye soruyorum
Sermec27 Anne3 yok canım ilk lokmayı agzına 7 de aldın mesela ölçümü 8 de yapcan yemek yarım saat sürse bile ilk lokmadan 1 saat sonra ölçüm yapacaksn