Esnesn Merak ettiğim bir konu hne iyi oluyor kendi bezi üzerine mayo mu yoksa deniz şortu mu..ne farkı var kullanan aydınlatabilir mi..birde markan önerisi..huggies gördüm marka olarak diğer bez markalarindan farklı
Busbushatun Esnesn canm bnde huggies kullanmistim normal bez suyu cekiyor sisiyir rahatsiz eder hemde hijyenij olmuyor mayo bez mayo mantiginda ustune gorsellik olsun dersen yine normal mayo giydirebilirsin
Gull_94 Esnesn bezı bırakmamıs cocuga elbette mayo bez kullanılır ıcıne su sızdırmıyonzaten ustune gorsel olarak hos duruyo dıye kızımda gıydırıyodum mayosunuda ama sadce bez le de olur
buglemmom99 Esnesn prima Deniz külodu aldım onun ile girdi havuza denize kaka yapar diye havuzda zaten kesinlikle yasak bez takılmalı derler ama bu sene denize şort ile sokmayı düşünüyorum
Esnesn Denizyildizii anladım teşekkürler. Kendi bezinide kullanmayınız benim endişem kakasını yaparsa😅😅
Denizyildizii Esnesn kaç aylık. çok uzun süre duracaksa mayo bez kullanabilirsin diğerlerinin içine su doluyor şişiyor rahatsız olur.
A_S_K Esnesn Huggies deniz bezi kullandık suds şişmiyor. Eğer normal bezle.sokarsanız tüm suyu emer. Çişini kakasını yaparsa koruyor ek olarak. Öneririm.
Egemenim64 Esnesn Normal bez şişiyo rahatsız ediyo ben sleepy kilot mayo bez kullanıyorum çok memnunum hiç şişmiyo çişi içinde tutuyo zaten kullanmak zorundayız havuzda falan mecburi