Elita Pnr_04 adatıp Tuba Düzcan. Benim gidişatım sezeryen gibi. Benden çok üzüldü normal doğum olmaz diye. 🤷♀️ Ebeler de iyi olduğunu duydum hastanenin. 🌿
AycanReis Pnr_04 canım zaten herşet yolundaysa bütün doktorlar normal doğumu önerir ama bazı doktorlar var direk sezeryan derler ben doğm evinde bülent şenere gidiyorm o normal doğumu öneriyor bir sorun yoksa eğer cok da memnunuö tavsiye ederim
Esnesn Adatıp Tuba düzcan üzerine tanımıyorum ben… önerdiğim ve gidipte memmun kalmayan hiç Bir arkadaşım yok…çok iyi doktor
Merve-alemdar Pnr_04 hastane tercihin nedir sedat umur var serdivamda kliniği var ve tüm özellerde doğum yaptırıyor sakaryanın bir numarali doktoru diyebilirim yorumlarına falan da internetten bakabilirsiniz
Esnesn Pnr_04 kesinlikle ama gidişata göre tabi eğer sezeryan gerekiyorsa da normal doğuma zorlayamaz tabi..
Pnr_04 Merve-alemdar duydum iyi bir doktor olduğunu ama normal Doğuma yönlendirsin istiyorum. Sanırım bizim tercihimize bırakıyormuş normal Doğum için zorlamıyormuş.sevilay hanım varmış mesela çocuk terse bile döndürmeye gayret ediyormuş ama oda muayeneye eşleri almıyormuş o yüzden tercih edemiyorum
Gulbeyazk Pnr_04 canım ben devlette normal doğum yaptım ama devlette bu konuda çok iyi sadece kısaca belirtmek istedim
Gzmkrt Pnr_04 şuan pandemiden dolayı bu şekilde canım ben ilk oğlumda ona gidiyordum bir sıkıntı yoktu ama malum pandemi 🥺
Pnr_04 Gulbeyazk ya bu covit yüzünden devlete gidip kalabalığa girmeye cesaret edemiyorum.birde çok yoğun olduğu için gerektiği kadar ilgilenilmediğini duyuyorum
Gulbeyazk Pnr_04 yani evet çok sık gelip kontrol edemiyorlar ben kovid zamanı sezeryan oldum orda yani herkes maskeli oluyor zaten ama tabi senin bileceğin iş