SalihaS Kızlar 23. Haftamdayım dün geceden beri şeffaf renkli kokulu bi akıntı geldi bunu yaşayan varmı birde progestan kullanıyorum onunla alakalı bişey olabilirmi
badeilemerve SalihaS Benim de aşırı oluyor rahatsız edecek derecede en son doktorum östrojenden dolayı oluyor normal dedi ben de 31. Haftadayım 20. Haftadan beri baya var geçmedi asla
MinikMicizem Canm progestan kullanyosan ondanda olablir ama vajinal yollami aliyosun bende 3 aydır progestan kullanyorum wajinal yolla bı kısmı geri akiyo ama beyaz olarak koku flanda olmuyo istersen bı baktr enfeksiyon flan olablirde
SalihaS MinikMicizem vajina yoluyla alıyorum ama hapın kendisi beyaz geliyor bu akıntı su gibi şeffaf ikisini ayırt edebiliyorum enfeksiyonumda var coktu biraz azaldı
greybrde SalihaS ben bugün 13 hafta oldum anne değişimi bölümünde uygulamaca öyle yazıyor akıntı gebelikte çok olur yeşil renkte olursa veya sarı renkte olursa enfeksiyondan doktora görünün diyor
SalihaS greybrde enfeksiyon ve mantarıda yaşadım umarım normaldir bu akıntı ilk hamileliğim olduğu icin bilmiyorum hangisi normal hangisi anormal😕