secoz 61_nur başka doktora gittiniz mi benim arkadaşıma da aynı şeyi dediler. Dış gebelik olabilir dediler hatta doktor değiştirdi şimdi 8 aylık bebeği kızı var ❤️
AnnelikHayali 61_nur merhaba. İnşallah sağlıklı gebeliktir, doktor yanılıyordur. 🙏🏻 Ama benim de kesem düzensiz göründü ve düşük yaptım malesef…
melegim1721 Tugbaysma canm bende 6+4 deyim bende de kese vardı ama bebiş görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi ve çok normalmiş bu durum . Sanırım korkulcak bişi yok biz biraz erken gitmişiz🥰
Tugbaysma Allah hepinizden razı olsun içimi ferahlatıcı salı günü özele gidicem buraya sonucu eklerim fikir olur inşallah benimle olur bebegim
Rserin Nurayselvi yapar diyor doktorum o belli olmuyormuş ama sakın kötü düşünme benim hiç bir belirtim yoktu mesela çok korkmuştum
Adaa8905 seda_00 Bende aynı şekilde oldum adet düzensizliğim vardı 8 haftalikti öğrendiğinde 9 haftalıkken boş gebelik dediler 11.haftafa kürtaj oldum kan pihtilasmam varmış o yüzden olmuş
seda_00 Adaa8905 anladım canım . Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 6 aylık hamileyim çok şükür inşallah sende de vardır
Zehraace 61_nur 5+2 de bebek gözükmez ya nasıl böyle net bi tavırla böyle şeyler söylüyor bu doktorlar anlamıyorum. Ben 6ıncı haftada bebeği dahi görmemiştim ve bu gayet normal lütfen umutsuzluğa kapılmayın 2 hafta bekleyip başka bi doktora gidin.
61_nur Zehraace ya inanın bu zaman da hangi doktora güvenecegimi şaşırdım ilk cocugumdada aynisi oldu kürtaja kadar götürdü beni resmen cok sükur sag salim dogdu 2 yasinda oglum var nasipse bu evladımızı sag salim dünyaya getiririm insallah
Zehraace @Tugbaysma Tugbaysma o kan değeriyle bence bebek gözükmemesi normal. Umutsuzluğa kapılmayın geç döllenme olmuş olabilir çünkü 6*2de çok daha yüksek seviyede olur. 2 hafta bekleyip öyle gidin insallah olumsu sonuç alacaksınız ❤️
Busra-11 Tugbaysma bende 6 haftam da kese boştu bende çok suphelenmistim boş gebelikmi acaba diye çok şükür 7. Haftamda hem bebeğimi hem kalp atisini duydum
Min23 Tugbaysma canım.bende öyleydim bana da iki hafta sonra gel dedi gittim kalp atışlarını duydum. 8 ci haftada yeni duydum
hlmaydogdu Tugbaysma bende de oldu beta değerlerine bakıp hatta dış gebelik bile denildi . 10 gün sonra gittiğimde ise beta değerim normal artık bebek de kese içindeydi daha çok ufak olduğu için görümüyordur. Icini ferah tut
BusraTass Hiç korkma canım, ben geçen hafta 6+2 da gittim doktora , bomboş kese , yolk saç bile oluşmamıştı, iki farklı doktora gittim ikiside göremedi. Bugün 7+1de gittim karından hem bebek hem kalp atışı göründü. Üstelik kesem 18 mm bile olmuştu
gunesveguney 61_nur çok yanlış bi beta değerine bakılması lazımdı :( kendine dikkat et sakın üzülme inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Zehrak Tugbaysma bende 7. Haftada gitmiştim HCG değerime göre gebelik vardı ama ultrasonda kese bile gorememisti doktor alttan da bakmadı aslında bakması lazımdı, 8. Haftada başka doktora gittim Baktı gördü, 7. Haftada bebek görünür nasi görememis dedi. Bence geç kalmadan başka doktora gidin içiniz rahat etsin ben çok korkmuştum.. ama bende kese bile görmedi hicbirsey yok demişti sizde en azından kese görmüş
Busrakmsal Tugbaysma Canım öncelikşe stres yapma pozitif düşün 10 gün sonra bebeğini görüceğine eminim 🥰