berba87 Merhaba 7 nisan son satım 4 gün önce gebelik testim baya koyu çift çizgiydi bugün kan testi verdim 2482 çıktı yarın doktora gitsem kese için karından bakarlar mı?
Umudumbitmedi berba87 1 2 güne görünür galiba bende 2700 lerde fln gtmiştm ya da 4000 lerde tam hatırlayamadım
colbayesmanur11 berba87 gerçekten mi benimde son reglim 7 nisan ve şuan 4 haftalık hamileyim umarım kalbinden geçen ıstediğin olur 😊
Kaderduran Benmde 7 nisan bugün gittim kese kalınlaşmış dedi kan tahlilinde gebeliğin var dedi haftaya görünür haftaya gel dedi bence haftaya git sende garanti olsun
Seymatatogluozkin berba87 gözükür benımde aynı değerdi ultrosonda 5mm kese var gibi öğleden sonra vajinal ultrosonla bakalım dedi baktı bebeği de gördü çok şükür şimdı 29+2yiz❤❤❤
berba87 ben vajinaldan baktırmak istemiyorum karından görülürmü onu öğrenmek istiyorum 2400 lerde değerim
Seymatatogluozkin berba87 gözüktü kese ama çok küçük olduğu için boş gebelik mi değil mi ona baktı doktor alttan muayenenin bi sakıncasını görmedim ama yinede sen bilrisin
Aslinur berba87 benmde 10nisandi 4 gün önce kan verdim 101 cıkti şimdi kendi değerim çok düşük geldi korkmaya başaldim. Sizin kese ultrasonda gözükür baya yüksek değeriniz inş sağlıkla kucağınıza alırsınız
berba87 Nursel725 yarına 3000 görürürmde karından görülse keşke kese gözükmeden aileme söylemek istemiyordum gözükürse güzel bayram süprizi olu 😃
berba87 pia34 ben ilkinde 1600 gibiydin öğrenmiştim vajinal bakmıştı ama o zaman sürpriz olmustu hiç bilmiyordum karından ilk zamanlar daha iyi diye