Sayeninannesi Aylinak1n solante şiddetle tavsiye ederim yüz tipinize göre bir çok seçeneği mevcut. Eczanelerde satılıyor. Biraz pahalı ama gramajına göre yine iyi fiyata geliyor. 150 ml var sadece.
Momgulizar Aylinak1n bende Antalya da yaşıyorun cildim d çok hassas ve yağlıdır hep internetten çok araştırdım Solante aldım gayet iyi memnunum leke yapmayan özelliği baskın
mirac_le Aylinak1n canim kesinlikle la roche öneriyorum. Ecnazeden de alabilirsin Trendyoldan da. Benim de bulunduğum yer oldukça sıcak, hemen emilim yapıyor ve yüzde yağlı bir his bırakmıyor. Kutusunun küçük olmasına aldanma ,9 Ay çok rahat götürür.
_ilknurr_ 112alp bende arastırmalar sonucunda hamıleler ıcın en ıyısı olarak onu gordum hep bende ondan aldım alanlar kullananlar cok memnunmus
Merineri Aylinak1n darphin kullanıyorum canım ben yıllardır çok memnunum. Üstelik yüzüm de hassas olmasına rağmen bana çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.
Nejlavrl Dead sea spa magık 50 faktor kullaniyorum ben eczaneden aldım 170 tl doğal icerikli bebeğe zarar vermeyecek cinsten olması gerekiyor çünkü ve ayrıca yağlı bir ürün değil su bazli renkte bırakmıyor seffaf renkte çok kolay dağılıyor hamileliğin basından beri hergun kullanıyorum cok memnunum hamilelik lekesi düşmesini engelledi☺️
Hulo__2692 Nejlavrl ilk 3 ay her gün olmasada elimdee olan bi güneş koruyucu kullandım içeriği %80 bitkisel yazıyor ama bı zararı olmuş olabilir mi kafama takıldı
a_burcu_bur Aylinak1n canım benim doktorum solante pragna önerdi. Hamileler içinmiş. Pttavmde en ucuzdu. Eczanede 200 lira, internette 160 lira. Benimki de yarın gelir inşallah 🤲🏻
Arzuska Aylinak1n kesinlikle la roche öneririm, renklileri var onlar daha da kullanışlı oluyor her cilde uyuyor ☺️
NurTpl Aylinak1n Avene fluide fluid yağlı ve karma ciltler için uygun. Hafif pudralı, ağırlık yapmıyor güzel bir yapısı var.
Ecemmmmmmmmm Ya ben yves Rocher almıştım hamile kalmadan onu kullanıyordum hamilelikte kullanılır mı acaba neye bakmamız gerekiyor seçerken ya da bilgisi olan paylaşabilir mi
Aylinak1n Ecemmmmmmmmm yazılanlara göre galiba içeriği temiz diye anladığım 3 ürün var. Solenta pregna La roche posay Bioaderma Az önce doktoruma mesaj attım sizden öğrendiklerimle o da solenta pregna kullanmamı söyledi
Cemilef92 Aylinak1n Solante kullanıyordum daha önce ama son 1 yıldır La roshe kullanıyorum çok daha fazla memnunum diyebilirim, tabi siz yine de doktorunuza danışıp cilt tipinize uygun olanı alın
umutttttt Aylinak1n doktorum ve eczacım en iyisi solante dedi ben aldım ama cildimde yapışıkşık hissi bırakıyo bide çok beyaz bir damlası bütün yüzünüze yetiyo
YsmnD Ben 8 yıldır bioderma oil free kullanıyorum cilt doktorum onu tavsiye etmişti bende Antalya’da yaşıyorum beyaz tenkitim çok şükür hiç leke olmadı çok memnunum biodermadan cildiniz yağlı ise oil free olan güneş kremi tercih etmeniz gerekiyor
Merbube Aylinak1n ben İnstagram beyruhaorganic’ten güneş koruyucusu aldım. Onun bütün ürünlerini beğeniyorum ve tavsiye ediyorum. Fiyatı 96₺ çatlaklar içinde yine onun yoğun nemlendirici kremini kullanıyorum. Fakat henüz karnım çok ufak ileride nasıl bir fayda görürüm bilmiyorum.
Denizcyc Hamilelikte solante pregna. Ama normalde avene, babe bunlar da güzel. Cilt tipinize göre seçim yapmak önemli. İnstagramda Dr. Cansu Şahin var onun tavsiyelerine bakabilirsiniz cilt bakımı, saç bakımı, güneş kremi gibi konularda. 😊