gulayoz Aylinak1n ben niveanınkini sipariş ettim henüz gelmedi yorumlarına baktım memnun olan da var olmayan da var indirimde diye aldım bakalım
Melinalin Aylinak1n hamilelere uygun solante var doktorum da onu önermişti genelde o kullanılıyor eczaneden alabilirsin
bastor Solante pregna kesinlikle. Trendyoldan da sipariş edebilirsiniz ben oradan almıştım. Fiyatı pahalı gibi gözükse de ml olarak fazla olduğu için diğerleriyle kıyaslandığında makul oluyor. Bir de yoğun bir krem olduğu işin çok az tüketiliyor.
mertinannesi1 Denizyildizii solante kullanıyorum cok da memnunum kullanım tarıhı uzun olarak satıcıya sorup netten de alabılırsınız. Kutunun kapağındaki kod ile orijinallik sorgulatabilıyorsunuz
Eniseee Aylinak1n ben yüzüm için solante kullanıyorum çok memnunum ayrıca günde 2 kez gano Excel şeffaf sabun da kullanıyorum hamilelik için şeffaf sabun öneriliyor bende memnunum.
mertinannesi1 Aylinak1n solante kullanıyorum cok da memnunum kullanım tarıhı uzun olarak satıcıya sorup netten de alabılırsınız. Kutunun kapağındaki kod ile orijinallik sorgulatabilıyorsunuz
Tugbamete Aylinak1n ben solante pregna kullanıyorum hamileler için özel memnunum güneşte pek dışarı çıkmıyorum ama çıkarsam mutlaka kullanıyorum lekelenirim diye çok korkuyorum 🙈
Gs12 Aylinak1n kesinlikle biodermanın güneş kremini alın hem lekeleri açıyor hem koruyuculuğu yüksek trendyoldan alabilirsiniz eczane daha pahalı oluyor
gzmbas Ben cosmed kullanıyorum mineral filtreli olduğu için cosmedi tercih ettim. Bu dönemde mineral filtreli güneş kremleri kullanmamız gerekiyormuş.
Baabus Aylinak1n ben burda kendi kullandığım bi ürünü tavsiye ettim bana hemen marka veremezsiniz diye uyarı geldi burda herkes marka vermiş uyarı alan var mı acaba anlamadım ben marka vermedim kullandığım ürünü tavsiye ettim ama yinede yapamazsın dediler eee şimdi herkes marka vermiş bu noluyo peki kafam karıştı 🥴
Babykus Aylinak1n hem güneş alerjim var hem de cildim çok çabuk leke olduğu için yıllardır güneş kremsiz asla dışarı çıkmam. Ben topicrem kullandım uzun bir süre doktorumun önerisi ile çok memnun kaldım. Şuan da değişiklik olsun diye la Roche kullanıyorum ondan da çok memnunum ama bu ürünlerin faydaları kişinin cilt yapısına göre değişiklik gösterebiliyor. En mantıklısı bir uzmana danışıp kendi cilt yapınıza göre bir ürün kullanmanız.
EczSinemltnlk Aylinak1n benim kullandığım güneş kremi bu,işlevi vitaminleri ve pigmenti daha emici. Beyaz lekede bırakmıyor,makyaj bazı olarakta işlem sağlıyor 🤗